Güncel

Ünlü isim boşanıp ortadan kaybolmuştu: Yıllar sonra cenazede ortaya çıktı!

Bir dönemin aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu İsmet Özhan, şarkıcı Muazzez Ersoy'la boşanmasının ardından sırra kadem basmıştı. Ünlü isim uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı.

Abone Ol

İsmet Özhan bir zamanların en dikkat çekici, en konuşulan ve en ünlü mankeniydi. Hem yakışıklılığı hem de kibarlığıyla herkes tarafından takdir görüyordu.

Ancak ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'la boşanmasının ardından kaybolmuştu. 66 yaşındaki ünlü isim İsmet Özhan, Türker İnanoğlu'nun cenazesine katıldı.

Snobmagazin'in haberine göre, bir hayli değişen ve uzattığı saçlarıyla görenlerin tanımakta zorlandığı Özhan, cenazeye Engin Koç ile katıldı.

Türker İnanoğu için konuşan Özhan, "Benim sinemaya girmemin tek sebebi Türker Abi'ydi 1986 senesinde... Sinemanın babasıydı. Herkese dokunmuştu. Güzel insandı. Mekanı cennet olsun" dedi.

İsmet Özhan kimdir?

İsmet Özhan 1958 yılında İstanbul'da doğdu. Model olarak kariyerine başladı daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

Özhan 1988 yılında Sayısal Loto'yu tutturarak 168 milyar lira ikramiye kazandı. Özhan ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'la 18 Haziran 2001 yılında evlendi. 4 ay sonra boşandı. “Muazzez Ersoy’la yaşadığım evlilik hayatımı mahvetti” diyen İsmet Özhan, bu evlilik hakkında, şunları söylemesiyle dikkat çekmişti:

“Evlendiğimin üçüncü günü yanlış yaptığımı anladım. Her gün kavga ediyorduk. Kavgalarımızın sebebi, benim arkadaşlarımla görüşmem, sürekli geçmiş ilişkilerini anlatması ve sürekli çanta gibi beni yanında taşımak istemesiydi. Benim nikahım altındayken Fatih Gökşen’le birlikte olmaya başladı.”

İsmet Özhan, boşanmasının ardından Londra'ya yerleşmiş ve 8 yıl orada yaşamıştı. 2012'de ise Türkiye'ye dönmüştü.