Yaşam

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç'ün eşi Funda Mengüç'ü görenler şok üstüne şok yaşadı! Sosyal medya sallanıyor!

Tarık Mengüç ve eşi Funda Mengüç, sosyal medyada adeta fenomen haline geldi. Tarık Mengüç’ün eğlenceli paylaşımları ve Funda Mengüç ile olan fotoğrafları, takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Abone Ol

Tarık Mengüç’ün Hayatı Mercek Altında Kuştepe doğumlu olan ve farklı tarzıyla tanınan Tarık Mengüç, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Şarkıcının hayatı ve özellikle eşi Funda Mengüç hakkındaki merak, sosyal medyada sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor.

Funda Mengüç’ün Gözünden Aşk Hikayesi Funda Mengüç, katıldıkları bir programda Tarık Mengüç ile tanışma hikayelerini anlattı. Funda Mengüç’ün anlattığına göre, Tarık Mengüç onu ilk gördüğünde etkilenmiş ve ilişkileri bir dizi ilginç olayla dolu bir süreçten sonra ciddi bir hal almış.

Tarık Mengüç’ün Baran ve Sevde adında iki çocuğu bulunuyor. Aile hayatı ve çocuklarıyla olan ilişkisi, şarkıcının sosyal medya hesaplarından da takip edilebiliyor.

Mutlu Anlar Tarık Mengüç, eşi Funda Mengüç ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak, mutlu anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Bu paylaşımlar, hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.