Yaşam

Yeşilçam'ın güzellerinden Gülşen Bubikoğlu'nun son hali sosyal medyada gündem oldu

Yer aldığı sayısız film ve diziler ile Türk sinemasının mihenk taşlarından Gülşen Bubikoğlu güzelliğiyle de yıllara meydan okuyor...

Abone Ol

Yeşilçam'ın güzellerinden Gülşen Bubikoğlu için zaman durmuş gibi! Yoksa gençlik iksiri mi kullanıyor? Ünlü sanatçı Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ah Nerede, Gırgıriye ve daha nicesi... Yer aldığı sayısız film ve diziler ile Türk sinemasının mihenk taşlarından Gülşen Bubikoğlu güzelliğiyle de yıllara meydan okuyor. 

Yeşilçam'ın en güzeli Gülşen Bubikoğlu sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyor. Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi" yorumunda bulunmadan edemiyor. Sabah’ın haberine göre, Bubikoğlu’nun güzelliği sosyal medyada konuşuldu. Gülşen Bubikoğlu ekranlardan uzak olsa da sosyal medya üzerinden hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 69 yaşına basan Gülşen Bubikoğlu, sosyal medyada gündem oldu.

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu adeta gençlik iksirini bulmuşcasına hiç yaşlanmıyor.

Gülşen Bubikoğlu hayranlarına sık sık paylaşımlarda bulunuyor. En beğenilen fotoğraflarındaki pozlarını adeta yeniden canlandırıyor.

Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar onu teğet geçmiş" demeden edemiyor. Yeşilçam'ın güzel gülüşlü kadınları arasında ilk sıralarda gösterilen oyuncu Gülşen Bubikoğlu, yıllar geçse de güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

İşte Gülşen Bubikoğlu için gelen bazı yorumlar: - Yeni yetme yüz nakli oyuncular yerine Gülşen Bubikoğlu diye bir güzellik var ülkemizde. - Türkiye'nin doğal güzelliklerinden Gülşen Bubikoğlu. - Gülşen Bubikoğlu güzel ama Emel sayın diye bir gerçeği de unutmamak lazım. - Gülşen Bubikoğlu güzelliği diye bir şey var. - Yıllara meydan okuyan doğal güzellik Gülşen Bubikoğlu.

İŞTE GÜLŞEN BUBİKOĞLU'NUN SON PAYLAŞIMI!

Gülşen Bubikoğlu, son olarak lüks yalısından yeni yıl paylaşımlarında bulundu.

Gülşen Bubikoğlu'nun yeni yıl pozları: