Yaşam

Yetişkin film oyuncuları peş peşe ölü halde böyle bulunmuştu! Yoksa...

Yetişkin film sektöründe tanınan 26 yaşındaki Sophia Leone, evinde ölü bulunmuştu. Ekiplerin yaptığı incelemede ortaya çıkan detaylar, olayın basit bir intihar olabileceği düşüncesini ortadan kaldırırken akıllara cinayet şüphesi geldi. Buna göre öldürülmüş olabilir!

Abone Ol

Yetişkin film yıldızı 26 yaşındaki Sophia Leone ölümüyle ilgili polis soruşturması devam ederken, evinde bulunan belgeler olayın seyrini değiştirebilir.

Sophia Leone’nin evinde yapılan inceleme, başlangıçta intihar olarak düşünülen durumun arkasında başka bir gerçeğin olabileceğine işaret ediyor.

Ekiplerin bulguları, olayın bir cinayet olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Genç kadının bilgisayarında yapılan araştırmalar sırasında, ileri tarihli rezervasyonlar bulunduğu iddia edildi.

Leone'nın ajansı, bu rezervasyonların genç yıldızın gelecek planlarına yönelik olduğunu belirtti ve intihar teorisini reddetti.

ABD medyasında yer alan haberlere göre, polis ise henüz resmi bir açıklama yapmış değil ancak soruşturmanın titizlikle sürdüğü belirtildi.

SEKTÖRDEKİ DİĞER ÖLÜMLER

Yetişkin film sektöründeki ünlü isimlerin ardı ardına benzer şekilde ölü bulunması, olayın kamuoyunda daha fazla ilgi çekmesine sebep oldu ve akıllara cinayet şüphesi getirdi.

2024'ün başından bu yana yetişkin film oyuncularından Kagney Lee ve Jesse Jane de hayatını kaybetmişti.

Aşırı doz uyuşturucu nedeniyle komaya giren Emily Willis'in de durumunun kritik olduğu açıklanmıştı.