14 Mayıs seçimlerine 48 gün kalırken, siyasi partilerin listelerinden kimleri aday göstereceği tartışması dolu dizgin sürüyor.

Partilerin temayül yoklamaları sürerken, hangi ünlü ismi aday gösterebileceği ile alakalı kulis bilgileri de gelmeye devam ediyor.

En son AK Parti’nin, CNN Türk 'Özel Haberler Şefi' Fulya Öztürk'e milletvekili adaylığı teklifi iletmesi iddiası ortaya atılmıştı.

5-6 GAZETECİYE VEKİLLİK TEFLİF EDİLDİ

Konu ile alakalı Turktime.com yazarı Talat Atilla yazısında şunları  söyledi;
'4 Mayıs seçimlerine az bir zaman kalırken, liste savaşları hız kazandı.
Her seçimde olduğu gibi gazetecilerin bu seçime de yoğun ilgisi var.
Erdoğan değil ama Erdoğan'a yakın bazı önemli isimler kamuoyunun da tanıdığı 5-6 gazeteciye vekillik teklif etti. 
“BİZ BU GAZETECİLERİ ZAPT EDEMEYİZ”
Kısa bir süre önce bu gazeteci isimler Erdoğan'ın önüne geldiğinde Cumhurbaşkanı'nın gözlüğünü makam masasının üstüne koyup, koltuğunun arkasına yaslandığı ve 'Örneğini gördük. Biz bu gazetecileri zapt edemeyiz. Siyaset disiplin ister. Layıklar ama sıkıntı olur!' sözleriyle mesafeli durdu. 

'FULYA ÖZTÜRK'Ü ERDOĞAN DEĞİL, DEVLET BAHÇELİ İSTEDİ!'
Bir gazetecinin, iktidar partisinin, CNN TÜRK 'Özel Haberler Şefi' Fulya Öztürk'e milletvekili adaylığı teklifi ilettiği haberi medyada geniş yer buldu.

İşte o iddia;

'Bu haber doğru değil.
Daha doğrusu yarısı doğru! 
Evet, Fulya Öztürk'ün ismi vekillik için bir ara geçti ama şimdilik buzdolabında.
Fulya Hanımı iktidar partisi değil, bizzat MHP lideri Devlet Bahçeli Erdoğan'a önerdi.
Olur, olmaz ayrı bir konu ama doğrusu bu...'
 

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?
5 Ocak 1989 doğumlu olan gazeteci Fulya Öztürk, Adana Ceyhan doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Fulya Öztürk mesleki yaşamına Star TV’de başladı.
Daha sonra CNN Türk’te Program Departmanı'nda çalışma yaşamına devam eden Fulya Özürtk. Elif Ilgaz Aydınlar’la Yaşama Sevinci ve Cem Seymen’le İş Seyahati gibi birçok programın yapımcılığını yaptı.
Bir dönem Fox TV’de yayınlanan  Fulya ile Umudun Olsun adlı programını da sunan Fulya Öztürk, kariyerine CNN Türk’te Özel Haberler Şefi olarak devam etmetedir.

Editör: Harun Reşit Akçay