Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, sezonu 3 kupayla tamamlamaları halinde takımdan ayrılmayacağını söyledi. Guardiola, 'Şu anda böyle bir düşüncem yok. Sonuçlardan bağımsız bir şekilde gelecek sezon da burada kalmak istiyorum.' dedi.

Ntvspor'un haberine göre; Takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Guardiola, 'Şu anda takımdan ayrılmayı düşünmüyorum ancak kim bilir? Şu anda böyle bir düşüncem yok. Sonuçlardan bağımsız bir şekilde gelecek sezon da burada kalmak istiyorum. Bir kontrat imzaladım ve buna sadık kalmak istiyorum. Kulübe saygı duyuyorum. Endişe etmeyin, buradayım.' ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Manchester City, bu akşam erteleme maçında Brighton'la karşılaşacak.

Manchester City, hafta sonunda Brentford'la oynayacağı maçın ardından ligi tamamlayacak.

3 kupa ihtimali
Manchester City, 3 Haziran'da Manchester United'la F.A. Cup finalinde, 10 Haziran'da ise Inter'le Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşacak.

Pep Guardiola'nın ekibi bu iki finali de kazanması halinde sezonu 3 kupayla tamamlayacak ve böylece 1998/99 sezonunda Manchester United'ın elde ettiği başarıyı tekrarlayan ilk Premier Lig takımı olacak.

Editör: Mehmet Köşker