İşletmeci Mustafa Aksakallı ile 3 hafta önce nikâh masasına oturan ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın bebek beklediği ortaya çıktı. Mola 'Şu anda sadece eşim ve ailem biliyor' diyerek müjdeli haberi doğruladı.

Kocan Kadar Konuş, Canım Ailem, Maide'nin Altın Günü, Organize İşler, Erşan Kuneri ve Masumlar Apartmanı gibi çok sayıda yapımda rol alan başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023’te nikâh masasına oturmuştu. Güzel oyuncudan müjdeli haber geldi.

ezgimola1

Milliyet'in haberine göre, Ezgi Mola'nın bebek beklediği ortaya çıktı!

Muhabirlerin kendisine sorduğu soruları yanıtlayan Ezgi Mola bir soruyu yanlış anlayınca bebek beklediği haberini ağzından kaçırdı. Devamında “Bebek istedim. İstedim, oldu. Allah'a şükür istedim, oldu. Doğru duydunuz, oldu. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelecek diye düşünüyorum.' açıklamasını yaptı.

ezgimola3

'Hayırlı olsun' dilekleri üzerine teşekkür eden güzel oyuncu, 'Daha çok yeni. Cinsiyet ya da isim konusunda konuşmak için çok erken. Sağlıkla gelsin…' şeklinde konuştu.

Ezgi Mola, yakınlarının haberdar olup olmadığı sorulduğunda ise “Ailemiz biliyor, onlarla paylaştık çok mutlu olacakları için. Arkadaşlarımız bu haberden sonra öğrenecekler. Etrafımdaki arkadaşlar yeni duyacak.” ifadelerine yer verdi.

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın