Haftalık burç yorumlarınızı okudunuz mu? 24-30 Nisan tarihleri arasında burcunuzu neler bekliyor? 24-30 Nisan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 24-30 Nisan günlük burç yorumları.

KOÇ

Finansal yönden çok şanslı bir haftaya giriyorsunuz.Yeni bir yatırım için son derece destekli açılar var. Büyük kazançlar getirecek projelere start verebilirsin. Bu hafta sizi huzursuz ve gergin hissettirebilen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aileden biri para konusunda canınızı sıkabilir. Genel anlamda enerjik ve sağlıklı hissedeceksiniz. Entelektüel açıdan destekleneceğiniz, bilgi donanımızı artacağınız etkiler mevcut. Haftanın sonlarına doğru yaşlı kişilerden destek göreceksiniz. Eşinizle veya partnerinizle ilgili hatalarınızı gözden geçirip faydalı çıkarımlarda bulunacaksınız. Süregelen sorunlarınızı çözmek için olumlu etkiler mevcut. İlişkisi olmayan koçlar sağlam temele sahip bir gönül ilişkisine başlayabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta profesyonel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.Sabrınızı koruyun ve hızlı kararlar almayın. Yatırım yapmadan önce sezgilerinizi, büyüklerinizi ve danışmanlarınızı  dinlemelisiniz. Taşınmakla ilgili kararlar almaya yatkınsınız. İhtiyacınız olan bilgilere kolayca erişiyorsunuz. Rakiplerinize karşı kazanan taraf olacaksınız. Kronik hastalıklarınız iyileşebilir. Aile büyüklerinizin bakımıyla ilgilenebilirsiniz. 

İKİZLER

Uzun zamandır emek verdiğiniz işlerinizin meyvesini toplayacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kısa iş seyahatlerinizin yoğun olacağı bir haftadasınız. Bu seyahatlerinizin uzun vadede faydasını göreceksiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız istişareler zorlu kararlarınızda faydalı olacak. İş arayanların karşısına bu hafta uygun fırsatlar çıkacak. Ayın 26'sından sonra üzerinizde bir uyuşukluk hissedebilirsiniz. Bu dönemde gelecek hedeflerinizden uzaklaşabilirsiniz. Haftanın son günlerinde geçmiş yatırımlarınızın kazancını alacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir alacaklarınızı almanız için olumlu etkiler mevcut. Bu hafta partnerinizle olan ilişkinizde bir şeyleri gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. Özellikle evlilik planı yapanlar geçmiş ilişkileriyle ilgili gerçekleri saklamamaktan kaçınmalı. 

YENGEÇ

Haftaya Ayın burcunuzdaki olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Mutlu bir hafta geçireceksiniz.Hedeflerinize kolaylıkla odaklanabileceksiniz. Bu durum özgüveninizi artıracak ve statünüzü yükseltecek. İletişim becerilerinizi kullanarak pek çok meseleyi çözeceksiniz. Ailenizden planladığınız evlilikle ilgili destek alabilirsiniz. Yeme içme konusunda temkinli olmanızı öneririm. Solunum yolu enfeksiyonlarına yakalanma riskiniz var. İş arayanlar uygun pozisyonda iş fırsatları yakalayabilir.

ASLAN

Bu hafta ayın olumlu etkileriyle sağlıklı ve enerjik hissedeceksiniz. Evde ve işte keyifli anlar yaşayacaksınız. İş ortaklarınızdan güzel bir destek alabilirsiniz. Manevi yönden güçlü hissedecek ve bunu iş hayatınızda karar alırken kullanacaksınız. İş hayatınızda önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eşinizle güçmücadelesinden kaçınmanız gerekiyor. Bencilce davranmamaya gayret göstermelisiniz. Haftanın sonlarına doğru kariyerinizde size çok yardımı dokunacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kardeşlerinizle olan gerginlikler bu hafta çözülüyor. Günlük hayatınızda huzuru derinden hissedeceğiniz etkiler mevcut. Haftanın son günü beklentileriniz fazla büyüyebilir bu da sizi biraz hayal kırıklığına uğratıp üzebilir. Günün sonunda büyüklerinizden aldığınız hayır duaları ile stres ve endişeden kurtuluyorsunuz.

BAŞAK

Bu hafta sizler için zorlayıcı etkiler mevcut. Hayal kırıklığı yaşayıp üzgün hissedebilirsiniz. Kendiniz ve büyükleriniz ile ilgili sağlık sorunlarıyla meşgul olmanız olası. Maddi harcamalarında dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Gereksiz harcamalar yapmamaya çalışın. Alışveriş yaparken çok iyi düşünün. Partnerinizle olan ilişkinizde de ekstra özenli olmalısınız aksi halde ayrılık söz konusu olabilir. Açık sözlülüğünüzün patavatsızlığa dönüşmemesine dikkat etmelisiniz. Bencilce konuşmamaya özen göstermelisiniz. Tüm bu etkiler sizi sabırsız ve öfkeli yapabilir bu yüzden kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Sabrınızı koruyarak bu durumu bertaraf edeceksiniz.

TERAZİ

Bu hafta ayın olumlu etkilerini yaşayacaksınız. Keyifli ve mutlu bir hafta sizi bekliyor. Hedeflerinize odaklanacak ve kar getirecek hızlı kararlar almaya eğilim göstereceksiniz. İş alanınızda yeni fikirleri ve planları  başarıyla yürürlüğe sokabilirsiniz. Bu haftanın size verdiği yüksek coşkuyla hata yapma riskiniz de mevcut. İşte teni sorumluluklar alıp patronunuzla koordinasyon halinde çalışabilirsiniz. Partnerinizle özellikle özsaygı konusunda tartışmamaya özen göstermelisiniz. Bu durum ilişkinizi kopma noktasına getirebilir. Sevdiğiniz bir yakınınızın evlilik haberini alabilirsiniz.

AKREP

Bu hafta işle ilgili yoğun bir başlangıçyapacaksınız. Planlarınızı gerçekleştirmek için uygun fırsatlar bulacaksınız. Bu konuda iş arkadaşlarınızın desteğini göreceksiniz. Yalnızsanız ruh eşinizi bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğiyle partnerinizle evlilik kararı almanız mümkün. Haftanın son günleri canınız sıkılabilir. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Enerjinizi ve paranızı neye harcadığınıza dikkat etmelisiniz boş işlere çok zaman ve para  harcama eğiliminiz var.

YAY

Ayın güçlü etkisini olumlu anlamda hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Geçen haftaki sorunların bu hafta çözüldüğünü göreceksiniz. Gecikmiş projelerinizi başlatmak için doğru zaman. İşle ilgili kazançkapılarınız açık. Bu noktada kadersel güçlü bir destek alıyorsunuz. Emekle çalıştığınız işlerin hasadını alacaksınız. İşle ilgili seyahat edebilirsiniz. Haftanın son günleri enerjiniz yükseliyor ve pozitif enerjiyi hissediyorsunuz. İşinizle ilgili büyüme planları yapabilir ve bunları başarıyla yürürlüğe koyabilirsiniz. Partnerinizle uzun vadeli ve duygusal temeli bir ilişki yaratmak için elverişli bir durum mevcut. 

OĞLAK

Pek şanslı bir haftaya girdiğiniz söylenemez. Bazı işleriniz sebepsiz yere ve istediğiniz dışı durdurulabilir. Bazı kayıplar yaşamanız olası. Yeni bir girişim İçin elverişli bir ortam değil. Para kaybı yaşayabilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durun. Tartışmalardan ve zıtlaşmalardan kaçınmasınız gerekiyor. Haftanın son günleri daha destekleyici etkiler mevcut. İşinize yoğunlaşabilir ve mental olarak biraz yorgunluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sosyal yaşamanızı ihmal etmenize neden olabilir. Aile desteği ile partnerinizle evlilik kararı alabilirsiniz. İş arayanlar arkadaşları vasıtasıyla çok iyi iş teklifleri alabilirler. Evli çiftler çocuk müjdesi verebilir.

KOVA

Keyifli bir haftaya giriyorsunuz. Haftabaşında Aile ve işle ilgili sorunlar olabilir. Zihinsel olarak huzur aradığınız bir süreçtesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz. Eşinizle olan ilişkiniz daha anlayışlı bir boyuta geçiyor. İşinizde yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. Hızlı ve getirisi bol kararlar alabilirsiniz. Böbrek ve sindirim problemlerine dikkat etmelisiniz. 26 nisan ve sonrası acele hareket etmeyin özellikle trafikte dikkatli olmanızda fayda var aksi halde kazalara eğilimli olabilirsiniz. Patronunuzla aranızın düzeleceği etkiler mevcut. Devam eden bir organizasyonda terfi etme şansınız var.

BALIK

Bu hafta Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta sizi bekliyor. Devam eden bir sağlık probleminizin iyileşmesi mümkün. Gelirleriniz artarken giderleriniz azalıyor. Resmi işlerinizde kazanan taraf olacaksınız. İşinizde yöneticilerinizden takdir görecek; iş arkadaşlarınızla olan anlaşmazlıkları çözeceksiniz. Eşinizle romantizm yaşamanız için gökyüzü elverişli. Bu durum tüm hayatınıza armoni katacak. Haftasonu biraz sıkıcı geçebilir. Trafikte acele etmemeye çalışın. Dikkatiniz dağınık olabilir önemli kararlar almamaya çalışın.