Gözde Kayadelen'den 29 Mayıs - 4 Haziran 2023 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ

Hislerinle savaşma!

Bu hafta sizin için en önemli etki şefkatli Venüs’ün 12. evinizdeki ruhani Neptün'le üçgen açı yapması. Duygusal gelgitlerle sarsılırsanız şaşırmayın. Ancak, bu hassas ve şefkatli iki gezegenin buluşması yılda sadece iki kez gerçekleşir ve Cuma günü bu buluşmanın enerjisi tavan yapıyor.

Venüs-Neptün bağlantısının ortaya çıkardığı yaratıcılık enerjisiyle bir projeye başlayabileceğiniz, fırsatlar ve mekanlar araştırın. Yazmak, resim yapmak veya ruhunuzun götürdüğü yere gitmek için mükemmel zaman.

Yapmamanız gerekenler ise;  ayrıntılara takılıp kalmayın veya mükemmellik yanılsamasına kapılmayın.

Cumartesi günü Yay burcunda gerçekleşen dolunay sizi ateşli doğanıza geri götürüyor! Seyahat, macera ve yüksek öğrenim evi olan 9. evde gerçekleşen bu dolunay, büyük fırsatları aydınlatmak için bir anahtar işlevi görebilir. Bu fırsatlardan yararlanmak için yapmanız gereken bakış açınızı genişletmek. Eğer sıradışı bir şeyler yapmak için sabırsızlanıyorsanız, cesaretinizi kullanın ve bunu yapın!  9. ev hem seyahati hem de yüksek öğrenimi yönettiği için, birkaç arkadaşı bir araya getirerek bir ekip çalışması veya yoğun bir eğitim programı da düzenleyebilirsiniz. 9.  ev aynı zamanda yayıncılığı da yönetir, bu yüzden yazarak ürettiğiniz herhangi bir şey beklediğinizden çok daha fazla başarı getirebilir

Eğer önemli bir şeyi saklıyorsanız, dolunay size onu dışarı çıkarma fırsatı verecek, önemsediğiniz birini kırdığınız için özür dilemek veya ilgi duyduğunuz kişiye duygularınızı itiraf etmek gibi. Ancak, bu enerjinin sizi sürüklememesine dikkat edin doğruluk timsali olacağım diye birini yaralamamaya özen gösterin.

BOĞA

Bu hafta Boğa burcu için kesinlikle neşeli bir hafta olacak!

Sevimli Venüs ile duyarlı Neptün arasındaki destekleyici üçgen sayesinde, sosyal kelebek olup çiçekten çiçeğe uçacaksınız. Bu etkiyi en çok Cuma günü hissedeceksiniz, bu yüzden eğer karaoke gecesi veya dünyayı kurtarmak için bir beyin fırtınası düzenliyorsanız eğlencenin arkadaşlarla birlikte çok daha leziz olduğunu tadacaksınız.

Yeni fikirlerle heyecanlanmak harika olsa da, sizi en büyük hedeflerinizden saptırmalarına izin vermeyin. Bir dakikanızı ayırın ve dikkatinizi nereye odakladığınızı gözden geçirin. Eğer çabalarınız sizi hayallerinize yaklaştırmıyorsa, stratejinizi ayarlamak isteyebilirsiniz, böylece enerjinizi daha yüksek geridönüşü olan faaliyetlere harcarsınız.

Peki neler yapabilirsiniz? Eğer başkasının üstlenebileceği gündelik işler için her gün saatler harcıyorsanız, yardımcı tutmanın maliyetini araştırın. Eğer maddi gücünüz yeterli değilse o zaman zam isteme zamanı gelmiştir.

Bu Cumartesi Yay burcunda dolunay sizin 8. evinizi aydınlatırken, cinsel arzularınızı uyandıracaktır. 8. ev Boğa, oldukça yoğun bir enerji bölgesidir ve ya hep ya da hiç modunda hissedebilirsiniz. Eğer sağlam bir ilişkideyseniz, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. Bekarsanız, ilişkilerinizdeki önemli noktaları öğrenin ve biriyle yakınlaşırken bu prensiplere bağlı kalın. Birine yavaş yavaş yakınlaşıyorsanız, bu dolunay sizi bağlanmaya yönlendirebilir. Ancak, bağlanma korkusu olan biriyleyseniz, sonunda bir ultimatom vermeye hazır olun.

İKİZLER

Bir İkizler olarak, birkaç dakika içinde bir orada bir burada ve oldu olacak her yerde olabilirsiniz. Ancak bu hafta, zamanın değerini hissedeceksiniz. Değerlerle ilgili bir gezegen olan Venüs 2. evinizde olduğu bu dönemde kişisel güvenlik alanında dikkatli olmanız gerekebilir.

Bu dönemde niyetlerini açıkça belli eden ve işinde liyakat göstermiş kişilerle işbirliği yapmayı seçmelisiniz. Başarılı ve motive edici kişilerle bir arada olmak, kendi enerjinizi de yükseltmeniz için faydalı olacaktır. Bu kişilerle uyum yakalarsanız,  işbirliği yapmanız da olasıdır.

2. ev, mali alanınızdır, bu yüzden para akışınızı artırmak için network kurmaya çalışın.  Bir kariyer girişimi düşünüyorsanız, kararlılıkla adım atın.

2 Haziran Cuma günü, şanslı Venüs ve sihirli Neptün'ün kariyer evi olan 10. evinizdeki olumlu açısı sayesinde çok iyi bir iş çıkarabilirsiniz. Bu açı profesyonel yaşamınıza daha fazla entegre olma tutkusunu ateşleyebilir.

Cumartesi günü, dolunay karşıt burcunuz olan Yay burcunda, 2. Evinizde gerçekleşiyor.  Dolunay, bir ilişkiniz yoksa, eksik parçanızı veya ruh eşinizi bulmak için güçlü bir ışık yakacak. Siz her zaman dinamik bir yapıdasınız ama bu hafta kesinlikle pasif olma zamanı değil!

Ruh eşinizi arıyorsanız dilek listenizi netleştirin, çıtayı yüksek tutun ve öylece bırakın. Bunu her gün imajine edin. Bu haftanın enerjisi, romantik dileklerinizin gerçekleşmesi için çok uygun.

YENGEÇ

Karizmatik Venüs, burcunuzda ve sizi son derecede cazibeli kılıyor (evet, normalde olduğunuzdan fazla). Bu yetmezmiş gibi, 2 Haziran Cuma günü, aşk tanrıçası Venüs, Neptün'le güzel bir açı kuruyor, bu da sizi inanılmaz çekici bir hale getirecek.

Bu Venüs-Neptün buluşması cesaret isteyen adımlar atmanızı destekler.

Bu hafta sonu programınızda boşluk var mı ? Çünkü evde oturmamanız gerekiyor. Bekar Yengeçler, dışarıda dolaşırken özel biriyle tanışabilirler. Uzun süreli bir ilişkide misiniz? Yeni ve hoş bir gündem gelip ilişkiye enerji getirebilir.

Pek gezecek vaktiniz olmasa bile bu haftasonu farklı mekanlara uğramak ve farklı insanlarla vakit geçirmek sizi haftalar boyunca canlı tutabilir!

Bu yıl sağlığınızla ilgilenemediğiniz için endişeleniyorsanız bu Cumartesi itibariyle motivasyon bulacaksınız. Çünkü dolunay, sporcu burcu Yay'ın gücüyle, sağlık alanınızı ve günlük rutinlerinizi temsil eden 6. evinizi hareketlendiriyor. Ancak sağlıklı ve dengeli bir yaşam demek aynı zamanda, kendinizi suçlamamaktır. Bu yüzden ilk adımınız, kendinizi olduğu gibi kabul etmek olsun.  Gerçekten, en yüksek hedefleriniz nelerdir? Oradan geriye doğru çalışarak, ne yapmaya başlamak istediğinizi ve neyi sona erdirmeye hazır olduğunuzu belirleyin.

Bu dolunay enerjisi, size zorluklarla başa çıkma gücü veriyor. Bu etki altında güçlü ve esnek kalmak, stres seviyelerinizi dengede tutmak önemlidir. Çünkü dolunaydan sonraki iki hafta, dileklerinizi gerçekleştirme açısından çok verimli bir zaman. Programınıza düzenli egzersizi ve sağlıklı yemekleri ekleyin. Kendinize iyi bakıyor ve formda hissediyorsanız, süt ürünleri, et, alkol ve şeker gibi yiyecekleri kısıtlayarak kısa ve hafif bir detoks yapmak iyi gelecektir.

ASLAN

Bu hafta derinlerden yükselen yoğun bir enerji hissetmeye başlarsan, buna şaşırma.Duygusal Venüs, Balık burcundaki Neptün'le buluşarak yoğun duyguların olduğu 8.evinde birleşiyor!

Tam anlamıyla empati modundasın. Diğer insanların deneyimlediklerini gerçekten hissedebilmek bir lütuf da olabilir bir lanet de. Aşk ilişkisi söz konusuyla bu hislerin kalbine akmasına izin vermelisin. Ancak iş ortaklarınla sınırlar belirlemek isteyeceksin. Kendi içinde güvende hissedebilirsin ancak insanlar bu empatik durumunu altıncı hisleriyle hissedebilir ve seni tüketebilirler. Bulunduğun ortamlardaki kişilere dikkat et. Diyaloglarına ve görüşmelerine zaman sınırı koy ve bunu kesinlikle uygula.

Haftasonunun teması aşk olacak, çünkü Yay burcundaki dolunay, aşk, yaratıcılık ve şöhretin evi olan 5. evini aydınlatıyor. Bekar Aslanlar,  önünüze çıkan birine hemen aşık olabilirsiniz ve bu dolunayın spontan enerjisi sayesinde her şey hızlı bir şekilde olabilir. Peşinden gidin, keyfini çıkarın...

Eğer şu anda belirsiz bir ilişkideyseniz, dolunay ışığı, gözden kaçırılan yönleri ve sizi aydınlatacak ve düşüncelerinizi ifade etme konusunda özgüven verecektir. Diğer insanların harekete geçmelerini beklemeyin. Bu dolunay da direksiyona siz geçiyorsunuz. Bir ilişkideyseniz ve romantik bir başlangıç istiyorsanız, küçük jestler yapın. Bu dolunay doğurganlık alanında yer aldığı için, bebek konusu gündeme gelebilir. Şu anda o kafada değilseniz, tutkunuzu dökebileceğiniz yaratıcı bir proje bulun ve sosyal medyada yaptığınız şeyleri paylaşın!

BAŞAK

Bu haftanın yükselten enerjisi iç sesinizi susturmanız için tam htiyacınız olan şey olabilir. İnsanların kusurlarını söylemek kolaydır. Ancak yeteneklerini ve parlak potansiyellerini görmek, bilge bir ruh gerektirir. Venüs ve Neptün Cuma günü, 2 Haziran'da tam bir uyum içindeyken, bir şeyleri ve insanları güzel görmek için pembe gözlüklere ihtiyaç duymayacaksınız.

Bu hafta tahtınızdan inip 'halka karışma' fırsatıdır. Tek uyarı; gizli silahınız olan seçiciliğinizi kaybetmeyin. Pırlanta değerli bir taştır, ancak bazısı kabul edilebilir ölçüdedir bazıları kabul edilemez. Yani yeni biriyle etkileşimde bulunduğunuzda dikkatlice dinleyin, başınızı sallayın, tepki verin - sonra stalk yapar hakkındaki gerçekleri öğrenirsiniz!

Eğer yaşadığınız ev yeteri kadar huzurlu bir yer değilse, Cumartesi günü Yay burcunda 4. evinizde gerçekleşecek dolunayı bekleyin. Ev ve aile meseleleri önümüzdeki iki hafta boyunca her şeyin önüne geçecek. Mobilya yenileyebilir, ev partisi verebilirsiniz. Ne tür değişiklikler yaparsanız yapın, ruhunuzun huzurlu bir eve olan özlemine saygı gösterin.

TERAZİ

Vücudunuza ve zihninize yenilenme şansı vermek için birkaç vites düşürmeniz gerekebilir. Belki yüksek stres altında daha iyi performans gösterdiğinize inanıyorsunuz, ancak bu inanç, gerçekçi değil. Gezegeniniz Venüs, 7 Mayıs'ta Yengeç burcuna geçtiğinden beri sizi işkolik olmaya itiyor. Şimdi ara verme zamanı geldi.

2 Haziran Cuma günü Venüs'ün iyileşme ve sağlık eviniz olan 6. evde  Neptün ile üçgen yapmasıyla dinlenme fırsatı elde edeceksiniz. Öyle acil bir fren yapmanıza gerek yok - sadece sağlıklı besinler ve düşük yağlı proteinlerle beslendiğinizden, su alımınızı artırdığınızdan ve küçük molalar vererek bedeninizi esnettiğinizden emin olun.

Zorlu anlarda bile dengede kalın. Bitki çayı demleyin, sakinleştirici aromatik yağlar, köpüklü tuzlu banyo ve hoş bir müzik listesi ile keyfinize bakın.

Yay burcu dolunayı, iletişim ve sosyal etkileşim eviniz olan üçüncü evinizi aydınlatıyor. Yay enerjisi maceracı ve genişleyici bir niteliğe sahip ve bu, Terazi için bir şeyler söylemek anlamına gelir. Söylemek istediklerinizi büyük kitlelerle paylaşmaya 2 hafta boyunca fırsatlar bulacaksınız. Fakat konuşurken başkalarını dinlemeyi de ihmal etmeyin.

Bu hafta daha fazla arkadaş ve tanıdık görme arzunuz olacak veya kardeşiniz veya komşunuzla bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Tek başınıza dolaşırken, benzin alırken veya yolda yürürken ruh ikizinizle karşılaşabilirsiniz. Bu güçlü dolunay, yaratıcı işbirliklerini desteklerken sosyal çevrenizi de genişletecektir. Siz son derece sosyalsiniz ama bu etkide gönül rahatlığıyla yabancılarla konuşabilirsiniz.

AKREP

Bu hafta senin için gökyüzü sınırsız kapılar açıyor. Gezegenler sığınağından çıkmaya, ufuklarını genişletmeye ve seni bekleyen fırsatları görmeye teşvik ediyor.

Şans getiren Venüs 9. evinde üç haftadır kanat çırparak dolanıyor ve hala yerinde duruyorsan, bu hafta sonu yerinde duramayabilirsin. 2 Haziran Cuma günü Venüs, transandantal Neptün ile 5.evinde bir üçgen oluşturuyor. Aklını başında tutmak için bütün iradeni kullanman gerekecek. Yalnızsan eğer aynı frekansta olan insanlara karşı gözlerini ve kulaklarını açık tut. Seksi bir aksana sahip bir yabancıyla tanışman da kuvvetle muhtemeldir. Her gün geçtiğin sokakta ne kadar ilgi çekici potansiyeller olduğunu fark edebilirsin! Cesur ol merhaba de ya da bakışlarını karşılıksız bırakma.

Çiftler senkronize bir şekilde tamamen olağan dışı bir şey yapma isteği duyabilir. Romantik bir son dakika kaçamağı gibi. Daha platonik bir düzeydeysen iletişim kurduğun birinden sonunda geri dönüş alabilirsin. Ancak bebek isimleri düşünmeden önce adım adım ilerlemelisin!

Bu Cumartesi, Yay burcundaki dolunay 2.evinde gerçekleşiyor ve son 6 aydır yaptığın çalışmaların sonucunu alabilirsin. Beklenmedik fırsatlar ve hoş tesadüflere açık olmaya devam et, çünkü spontane Yay burcu kendi kurallarına göre oynar ve bu dolunay mesaj eyleme geçmekle ilgili - beklediklerin muhtemelen hızlı ve dramatik bir şekilde gelebilir!

YAY

Zodyak'ın özgür ruhlu kaşifi olma hakkı kazandın ve her fırsatta kanatlarını açmaya hazırsın. Fakat bu hafta yakın çevrene odaklanarak daha mutlu olabileceğini fark ediyorsun. Bu, enerjini kaybettiğin anlamına gelmez. Aslında, evde kalma düşüncenin hoş bir nedeni var: Duygusal Venüs, içsel ve ruhani Neptün'e öpücükler gönderiyor.

Hızlı ve yoğun tempoyu bir kenara bırakıp sakinlik, akış ve teslimiyet moduna geçmelisin.

Hırslı planların için Çekim Yasası'nı kullanmayı dene. Bu sürecin ilk adımı, hedefine ulaştığında ne göreceğini (ve daha da önemlisi NASIL hissettireceğini) görselleştirmektir. Haftanın başında denemeye başla ve Cuma günü, 2 Haziran'daki Venüs-Neptün uyumuyla birlikte hayallerin gerçekleştirmeye başlayabilirsin!

Cumartesi, 'serbest bırakma ' enerjisini işareti ediyor çünkü Yay burcundaki dolunay, kimlik ve görünümle ilgili 1. Evini aydınlatıyor. Yay burcu olarak kendini küçümsüyor musun? Bir nanosaniye düşün, sonra hak ettiğin yere sahip olmak için hangi görevi üstleneceğine karar ver. Mağarada sıkışıp kalmışsan veya başkalarının parlaması için ışığını kısıyorsan, kendini tam güç ayarına çekme zamanı geldi! Kendini küçümsemek, evrene bir hata yapıldığını söylemek gibidir - ve biliyoruz ki bunu asla yapmak istemezsin! Belki farkında değilsin, ama dünya mesajını duymak için merakla bekliyor.

Eğer gerçekten bir şey yapmak içinden gelmiyorsa, zorlamayı bırak ve en sevdiğin şeyi yap. Yay burcundaki son yeni ay olan 23 Kasım'dan bu yana üzerinde çalıştığın projelerden hangisi seni en çok heyecanlandırıyor? İşe buradan başlay. Bu dolunayı takip eden iki hafta boyunca, özgürlük hissini yoğun bir şekilde hissedebilirsin. Sana gelen fırsatları yakala, ancak bir şey ortaya çıkmazsa endişelenme. Dolunayın tam etkisinin açığa çıkması altı ayı bulabilir ve ilk dalgası geçtikten sonra başka bir dalga muhtemelen hemen ardı sıra gelecektir.

OĞLAK

Bu hafta, Venüs'ün ve Neptün'ün arasındaki uyumla gerçeklikten fantastik bir evrene adım atabilirsiniz. Aşk tanrıçası çiftlerin dünyasında dolaşırken, Neptün sosyalleşme ve etkileşim evinizde bulunuyor. Eğer zaten güçlü bir çiftseniz, birlikte olduğunuzda hissettiğiniz sessiz gücü dışarı çıkın ve yansıtın. Yalnızsanız Venüs-Neptün buluşması altında aniden değişebilirsiniz. Çekingenliği bir kenara bırakın. İlişki durumunuz ne olursa olsun, büyülü bir an beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir.

Ve bu sadece başlangıç! Cumartesi günü, Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, enerjik ve maceracı bir atmosfere sahip - ancak küçük bir detay var: Bu dolunay, iç gözlem, teslimiyet ve serbest bırakma evinizde gerçekleşiyor. Yay burcu özgürlüğün simgesidir, ancak gerçekten özgür hissetmek için kontrol edemediğiniz bir kişi veya durumdan uzaklaşmanız gerekiyor. Başka bir kişiyi veya kendinizi kontrol etmeye çalışmak için ne kadar çok enerji harcadığınızı kabul edin.

Bir ilişkiyi, eski bir yarayı veya bir davranışınızı terk etmekte zorlanıyorsanız, bu güçlü dolunay cesur bir adım atmanıza yardımcı olabilir. Bu kolay olmayacak, ancak bir Oğlak bir şeye karar verdiğinde olmaz diye bir şey yoktur!

Yine de tam olarak hazır hissetmiyorsanız, bunun gerçekleşmiş halini görselleştirin, bir takvim belirleyin ve içsel çalışmalarınızı yapın. Eğer bir şifacı size yardım sunarsa kabul edin ve tavsiyelerini takip edin! Zorlandığınızda, bu sürecin sonunda ne kadar harika hissedeceğinize yeniden odaklanın.

KOVA

Bu hafta Yengeç burcunda seyahat eden Venüs sayesinde zihniniz detaylara fazlaca odaklanacak. Hata aramıyor olsanız da, her küçük toz zerresini veya eksik noktayı fark etmemek için kendinizi zor tutacaksınız. Tabii ki, bazen kusurları söylemek herkes için iyidir. Cuma günü 2 Haziran'da Venüs’ün hassas Neptün ile hizalanması durumunda bu geçerli olabilir.

Paylaşılacak 'yapıcı eleştirileriniz' mi var? Bunları övgüyle karışık sunun, kişinin güçlü yönlerini içeren içten bir başlangıç yapın, eleştirinizi söyleyin ve bitirin.

Bu Venüs-Neptün birleşimi, aşk hayatınıza yoğunluk ve duygusallık getirecek lütfen bu durumu aşırı analiz yaparak bozmayın!

Cumartesi, Boğa burcundaki dolunay, takım çalışması ve teknoloji evinizde gerçekleşiyor ve altı ay boyunca desteğini esirgemeyen iş arkadaşlarınızı, çeşitli arkadaş gruplarınızı aydınlatıyor. Doğuştan takım oyuncusu olan biri olarak, işbirliği yapan arkadaşların ve iş arkadaşlarının değerini içgüdüsel olarak anlıyorsunuz ve hiçbir burcun Kova kadar çok insanı hayatında barındırmadığını söyleyebiliriz.

Dolunay 11. Evde sizin için en değerli olan insanları onurlandırmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Özel bir çaba sarf eden belirli bir kişi var mı? Öyleyse, bir şeyler yapın, onlara bir buket gönderin veya çaya çağırın. Diğer yandan, bir arkadaş grubu size biraz boğucu hissettirmeye başlamışsa, geri çekilme zamanı olabilir. Eklektik burcunuz çeşitlilikten beslenir ve her zaman keşfedilmeye değer yeni insanlar ve durumlar vardır. 11. ev teknoloji bölgenizdir, bu dolunay yükselişiniz için online girişimler uğurlu olabilir.

BALIK

Güzellik tutkunu Venüs, Yengeç burcunda yer alan 5. evinizde bulunuyor ve hayatınıza biraz daha lüks katmanızı teklif ediyor. Bunu duyduğunuzda muhtemelen içgüdüsel olarak harekete geçersiniz, ancak durun ve sakin hareket edin. Spa kürlerine veya tasarımcı ürünlere maaşınızın yarısını harcamadan da kendinizi şımartabilirsiniz. Nasıl şımartacağınıza karar verirken, cildinize ekstra özen göstermek ve size güven veren kıyafetleri giymek gibi daha uygun maliyetli yöntemleri deneyebilirsiniz. 'İçeriden dışarıya' diye bir deyiş vardır, bu nedenle günlük beslenmenizde taze gıdalara yer açın. Bunu bir tür önleyici tıp olarak düşünebilirsiniz.

Aşk konusunda, Cuma günü, 2 Haziran'da dikkatli olun: Kozmik yöneticiniz Neptün, burcunuzda ve Venüs ile bir üçgen açı oluşturuyor.

Tabii ki eğlenceli olabilir, ama gerçekçi mi ? Bu romantik atmosferin tadını çıkarın, ancak her hayal gerçeklikle birlikte gelir unutmayın. Her ikisini de kabul etmeye hazır mısınız? Eğer hazırsanız, bu ilişkinin gerçek bir ilişkiye dönüşme ihtimali olabilir.

Zirvede olun! Bu Cumartesi, Yay dolunayı, profesyonel başarının evi olan10. evinizde  etkinleşiyor. Son altı ay boyunca ne kadar çok çalıştığınızı başkalarının da fark ettiğini keşfedeceksiniz. Önemli bir kişi size bizzat ulaşabilir, bu yüzden ileride ne üzerinde çalışmak istediğinizi ve bir yıl sonra kendinizi nerede gördüğünüzü bilmek faydalı olacaktır. Alçakgönüllülüğünüz çekiciliğinizin bir parçasıdır, ancak fırsat kapınızı çaldığında değil.

Öte yandan, çabalarınız ve başarılarınız fark edilmiyorsa, bir şey yapmanız gerekebilir: Bir hareket başlatmak. Bu dolunay kendini göstermeyi teşvik eder. Bir video çekebilir ve viral olabilirsiniz. Eğer bu size tuhaf geliyorsa, bunu bir hizmet olarak kafanızda yeniden tartın ve yeteneklerinizin nasıl başkalarına faydalı olabileceğine odaklanın.