Fatih Terim, A Milli Takımı çalıştırırken görevine son verilmesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu`ndan alacağı tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu`na bağışlayacağını açıklamıştı. 5,2 milyon TL tutarındaki  tazminatı kurumun hesabına yatıran Fatih Terim, bu davranışıyla şimdiye kadar yapılmış en büyük bağışla kurum tarihine geçti. İmparator farkını buradada göstermiş oldu.
Sinan Gümüş Çizme`ye doğru
İtalyan basınının iddiasına göre, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılması düşünülen Sinan Gümüş ün önümüzdeki yaz Serie A da futbol oynayacağını duyurdu. Çizme de yayım yapan La Gazzetta dello Sport gazetesi, Sinan ın sezon biter bitmez İtalya ya giderek kendisini Genoa ya bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.
Trabzon`da bahar havası
Karadeniz Fırtınası, mart, nisan ve mayıs aylarında evinde oynadığı maçların tamamını kazandı. Trabzonspor baharda oynadığı 8 maçın 4 ü içsahada 4 nü ise dış sahada oynadı. Bordo-mavililer evinde oynadığı 4 maçı kazanırken, deplasmanda oynadığı 4 maçtan ise 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti.
NOT: Yüzme yarışmasında birinciliğe giden 13 yaşındaki rakibi Seyfi Diker e çarpıp birinci olmasını engelleyen 40 yaşındaki eski milli sporcu Tolga Öcal özür dilemiş, özür dilesen ne olur 13 yaşındaki çocukla derdin ne?... yazacak çok şey varda neyse...