Her yerde İmparator

Abone Ol

Fatih Terim, A Milli Takımı çalıştırırken görevine son verilmesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu`ndan alacağı tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu`na bağışlayacağını açıklamıştı. 5,2 milyon TL tutarındaki&nbsp tazminatı kurumun hesabına yatıran Fatih Terim, bu davranışıyla şimdiye kadar yapılmış en büyük bağışla kurum tarihine geçti. İmparator farkını buradada göstermiş oldu.
Sinan Gümüş Çizme`ye doğru
İtalyan basınının iddiasına göre, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılması düşünülen Sinan Gümüş ün önümüzdeki yaz Serie A da futbol oynayacağını duyurdu. Çizme de yayım yapan La Gazzetta dello Sport gazetesi, Sinan ın sezon biter bitmez İtalya ya giderek kendisini Genoa ya bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.
Trabzon`da bahar havası
Karadeniz Fırtınası, mart, nisan ve mayıs aylarında evinde oynadığı maçların tamamını kazandı. Trabzonspor baharda oynadığı 8 maçın 4 ü içsahada 4 nü ise dış sahada oynadı. Bordo-mavililer evinde oynadığı 4 maçı kazanırken, deplasmanda oynadığı 4 maçtan ise 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti.
NOT: Yüzme yarışmasında birinciliğe giden 13 yaşındaki rakibi Seyfi Diker e çarpıp birinci olmasını engelleyen 40 yaşındaki eski milli sporcu Tolga Öcal özür dilemiş, özür dilesen ne olur 13 yaşındaki çocukla derdin ne?... yazacak çok şey varda neyse...