Öncelikle buradan tüm okuyuculara kendimi tanıtıp hangi konularda yazacağımın ön bilgisini vermek istiyorum.

Ben, meslek lisesinde Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. Siber güvenlik alanında dersler veriyorum. Bununla birlikte hızlı okuma, dikkat ve öğrenme becerilerini geliştirmek isteyenler için kitap, program ve web uygulamaları hazırlıyorum.

'İlköğretim İçin Robotik Hızlı Okuma' isimli ilk kitabım ülkemizde yayın hayatına başladı. Amazon.com.tr internet sitesi üzerinden temin edebilirsiniz. Şu aralar 'Lise ve Yetişkinler İçin Robotik Hızlı Okuma' kitabını hazırlıyorum.

Kitabın web sitesi ve sosyal medyasından anne-baba ve öğretmenler tarafından birçok soru geldi. Gelen bu sorulara özelden cevap verdim. Ayrıca 'Sizden Gelen Sorular' dizisi oluşturup @robotikhizliokuma_ instagram adresinden cevaplamaya çalışıyorum.

Soru sormayı, iyi iletişim kurmanın başlangıcı olarak görüyorum. Cevapların, ülkemin kalkınmasına  faydası olacağını düşünüyorum.

Lafın özü, saygıdeğer okuyucularım bu köşeden sizlerden gelen sorulara detaylı olarak cevap vereceğim.

Sizlerle bu mecrada buluşmamı sağlayan İttifak Gazetesi sahibi Recep Bey`e ve siz değerli okuyucularımın ilgi ve sevgisine şimdiden çok teşekkür ediyorum.

İyi ki varsınız. Sevgiyle kalın.