Son dönemlerde açıklamalarıyla gündem olan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Baş, seçim ikinci tura kalırsa Erdoğan'ı destekleyip desteklemeyeceklerine dair soruya, 'Hani sosyal medyada diyorlar ya, 'tuvalet terliği olsa ona basarım.' Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleriz.' şeklinde yanıt verdi.

'ERDOĞAN’IN ADAYLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ”

Habertürk canlı yayınında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Baş, 'Erdoğan'ın adaylığı kırmızı çizgimiz.' diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baş,” Seçim ikinci tura kalırsa ve adaylar Erdoğan ve Kılıçdaroğlu olursa tavrınız ne olacak?' sorusuna 'Erdoğan'ı desteklemeyeceğiz, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz' dedi.

“KARŞISINDA KİM VARSA ONU DESTEKLERİZ”

“Hani sosyal medyada diyorlar ya, tuvalet terliği olsa ona basarım. Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleriz.” diyen Baş, “Ama bu kim varsayı şey algılamayalım... Kemal Bey kim varsa denecek birisi değil. İkinci tura Sayın Kılıçdaroğlu kalırsa onu destekleriz, Sayın İnce kalırsa onu destekleriz, Sayın Oğan kalırsa onu destekleriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Ali Aydın