Sözde 16 milyon için çalışan Belediye Başkanı İmamoğlu`nun İstanbul`u yöneteceği bütçenin görüşmeleri sırasında uyuya kaldığı görüntüleri hayrete düşürdü. Yapmadığı vaatleriyle gündemden düşmeyen Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arasındaki hakaret içeren cümlelerin havada uçuştuğu iddialarına Havada` cevap vermesinin ardından İBB Meclisi`nde bütçe görüşmeleri sırasında Uyukladığı` anların görüntüleri ortaya çıktı. Gündem değiştirmek için mi böyle bir Poz` vermiş olabileceği yorumları arasında kalan İmamoğlu yine hiçbir şey olmamış gibi kendi gündemi içinde gününü Yaşamaya` devam etti.

Kaftancıoğlu ile İmamoğlu arası ilk kez soğumuyor tabi. Ancak Kaftancıoğlu`nun hakaret içeren sözler sarf ettiği iddialarından hemen önce dikkat edersek İmamoğlu`nun 6`lı masa ile ilgili açıklamaları oldu. Bu açıklamalar arasında Ben 6`lı masanın neferiyim. İstanbul`da başarılı olursanız Türkiye`de başarılı olursunuz. 6`lı masanın en çalışkan neferiyim.  Aday olma meselesi detay benim için; `  cümleleri yer aldı. Sonra olan oldu. İl Başkanı ile olan ve halı altına alınan soğuk kavga alevlendi. Anlaşılan o ki bu kez Vız Gelip, Tırıs Geçmeyecek`

Bu arada meteoroloji tahminlerine göre İstanbul geçen yıldan daha sert bir kış yaşayacağı ve yoğun kar yağışı alacağı açıklandı. İstanbullunun her zor anında yanında olacağına soluğu ya balıkçıda ya tatilde alan İmamoğlu bu açıklamaları dikkate almış olacak ki bütçenin görüşüldüğü mecliste uyuyarak rüyalara daldı. Tatil Bana Yakışıyor` açıklamalarıyla hayrete düşüren İBB Başkanı önümüzdeki haftalarda kar yağışına denk getireceği tatilini nerede geçireceğini planlarken İstanbullunun kaderi yollarda kalmak olacak.