Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça Başkan Recep Tayyip Erdoğan`a kimin rakip olacağı açıklanamazken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun hangi Koltuğa` aday olacaksa seçmene nasıl sesleneceği belli oldu!

Lan daha seçileli ne oldu ki?`

Dünya`nın gözünün üstünde olduğu baş döndürücü hazinelerle bezenmiş bir kentin başkanına lanlı lunlu konuşmak yakışır mı? İstanbullu bunu duyacak bunu hak edecek ne yaptı? Evet bir hata yaptı o koltuğa bu kişiyi oturttu. Zaten oturtur oturtmaz pişmanlıklar yaşadı, dizini dövdü İstanbullu ama nafile 5 yıl çekmeye mahkum etmişti kendini bir kere;

Bırak belediye başkanı olmayı bir siyasetçiye yakışacak sözler mi bunlar? Demek oluyor ki İmamoğlu seçim stratejisini, bütçeyi hazırlama tarihini geçirip, göndermediği bütçe için Bütçemizi onaylamadılar`, yapmayacağı projeleri vaad edip Projeyi yapacağım ama engelliyorlar`, Temel atmam töreni`, tatil en çok bana yakışıyor`  Lan seçileli daha 3,5 yıl oldu` gibi açıklamaların üzerine kuracak. Bunun başka izahı yok. Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve proje (!) duyuruları aslında kaybedeceğinin yada bir yerlere aday olamayacağının sinyalleri üzerine hırçınlaşma emareleri olsa gerek.

Hoş sadece İmamoğlu`na has değil bu hareketler. CHP mantığı böyle çalışıyor. Ne zaman nerede hangi kulvarda olursa olsun istedikleri sonucu yada gidişatı alamayınca ses tonları  değişiyor, edep sınırını aşan üslupla hareket ediyor bazen de şiddete kadar davranış sergilemeye gidiyor.  Son olarak yolsuzluk ve zimmete para geçirdiği iddiasıyla görevden alınarak yargılanan CHP`li Yalova Belediye Başkanı`nın duruşmasında CHP`li Milletvekilleri ve üst düzey yöneticileri Mahkeme Heyeti`nin üzerine yürüdü hakaretler savurdu.

Bunların temsil etme yetenek ve yöntemleri ile  yöneticiliği bu kadar işte.

Daha ne anlatalım ki?