Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'İlk Evim', 'İlk İşyerim' ve 'Yeni Evim' kampanyalarının ardından şimdi de İstanbul'da evi olmayanları ev sahibi yapmak için yeni bir proje daha başlatılıyor. İşte İstanbulluları sevindirecek kampanyanın koşulları ve ödeme şartları...

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları tarafından İstanbul Havalimanı yakınında ilk kez ev alacaklar için başlatılan 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesinin' kura başvuruları başladı.

Toplamda 13 bin bağımsız bölümden oluşan 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi' sosyal konut projesi kapsamında kura ile satışa sunulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul'da ikamet eden ve ilk evini alacak olanlar başvurabilecek. Projeye başvuru şartları şunlar:

  • İstanbul'da ikamet etmek
  • Hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı bir evin olmaması
  • Son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Sosyal Konut Projesi kapsamında kampanyaya sadece ilk evini alacak vatandaşlar başvurabilecek. Başvuru ücreti sadece 1.000 TL!

ÖDEME ŞARTLARI

13 bin bağımsız bölümden oluşan sosyal konut hamlesiyle İstanbullu vatandaşlar yüzde 20 peişnat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan ödeme koşullarıyla ev sahibi olacak.

Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, yapılacak kura çekimi ile projeye hak sahibi olarak katılabilecekler. Yüzde 20 peişnat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak.

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın