HARUN REŞİT AKÇAY  

 Gazetemiz imtiyaz sahibi Recep İncecik, Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Ethem Gören ve Yazı İşleri Müdürü Seyfettin Gökçe Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran’ı Topkapı’daki genel merkez binasında ziyaret ettiler. 
Ziyarette İttifak Gazetesi imtiyaz sahibi Recep İncecik pandemi döneminde basın sektörünün karşılaştığı zorluklardan, bu zorlukları aşmak için tüm çalışanlarla birlikte salgınla mücadele kapsamında çeşitli önlemler alınarak gerek evden gerekse gazeteden doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile yayın yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Bu zorlu süreçte Basın İlan Kurumu’nun basın camiasına verdiği destek için de teşekkürlerini ileten Recep İncecik ayrıca Genel Müdür Rıdvan Duran’a 'BarekAllah' hat yazısını da ziyaret anısına takdim etti. Basın İlan Genel Müdürü Rıdvan Duran teşekkürlerini ileterek sadece pandemi de değil her zaman basın camiasının yanında olduklarını, ellerinden gelen desteği vereceklerini ve bu sıkıntılı dönemi hep birlikte aşacaklarını belirtti. Basın İlan Kurumu’nun yayın hayatına kazandırdığı 86 yıl ibadete kapalı kaldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle müze statüsünden tekrar cami hüviyetine kavuşan Ayasofya hakkında yayımlanmış yazı, yorum ve şiirler ile gazete manşetlerine yansıyan haberlerden derleyerek hazırladığı 'Basının Gözünden Ayasofya-Geçmişten Günümüze' kitabını da Genel Müdür Rıdvan Duran Recep İncecik’e hediye etti. 
Ayrıca Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Ethem Gören’in 'Ayasofaya’nın Nişanesi Kazasker Mustafa İzzet' kitabını hediye ettiği görüşmede iletişim direktörü Türker Çentik de hazır bulundu.