3-3'lük beraberlik sonrası saha içinde oyuncularla bir toplantı gerçekleştiren Jorge Jesus, toplantı sonrası takımı yuhalayan tribünlere el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Arda Güler, tribüleri sakinleştirip Jesus'u soyunma odasına götürdü.

jj-1

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki karşılaşmada gol düellosu yaşandı. Fenerbahçe, 2 kez öne geçtiği maçta İstanbulspor'la 3-3 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler, son dakikada yediği golle 2 puan bıraktı.

fb4

JESUS'TAN OLAY HAREKET

Futbolcuları sahanın ortasına toplayan Jesus, bir toplantı yaptı. Jorge Jesus'un, takımlarını alkışlamalarını istediği taraftarlar tam tersine takımlarını ıslıkladı. Jorge Jesus, ıslıklamalar sonrası taraftarlara el kol hareketi yaptı ve tepki gösterdi.

WhatsApp Image 2023-04-24 at 22.40.46

ARDA SAKİNLEŞTİRDİ

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, tribünlere doğru yürüyen Jesus'u tuttu. Tribünleri sakinleştiren Arda, hocasını soyunma odasına doğru götürdü.

ardadaadad

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından takımını orta sahada topladı.

90+6'da gelen gol nedeniyle Fenerbahçe tribünleri, takıma ıslıklar ile tepki gösterdi. Jorge Jesus, ıslıklar sonrası tribünlere doğru giderek tepki gösterdi.

Arda Güler, Jesus'un koluna girdi ve soyunma odasına doğru götürdü.

402c1308-5875-4394-ad02-cd1129875a87

RIDVAN DİLMEN'DEN JESUS'A TEPKİ

Rıdvan Dilmen, maç sonu Jesus'a yüklenerek, 'Fenerbahçe, evinde Giresunspor'dan 1 gol az yemiş. Nasıl şampiyon olacaksın? Jorge Jesus'un hiçbir mazereti yok bu tablo karşısında. Fenerbahçe'nin bu kadar gol yemeye hakkı yok. Fenerbahçeliler üzgündür tabii, ben de üzgünüm.” dedi. 


İttifakgazetesi.com

Editör: Ali Aydın