Kader haftası: Şampiyon bu hafta belli olabilir

Abone Ol

Süper Lig`in şampiyonu bu pazar belli olabilir. Galatasaray sahasında aynı puana sahip olan (66) Başakşehir`i konuk edecek. Karşılaşmayı Sarı Kırmızılılar kazanırsa bitime 1 hafta kala kendi göbeğini kendi kesecek, şampiyonluğunu sahasında kutlayacak. Maçın günü ise enteresan bir tarihe denk geliyor 19.05.2019 Galatasaray`ın kuruluş senesi olan 1905 yılını akıllara getiriyor ve aynı günde 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması da bu şampiyonluğu&nbsp daha da anlamlı kılacak.
Kupa koleksiyoncusu&nbsp Fatih Terim
Ziraat Türkiye Kupası finali bu çarşamba oynanıyor. Finalde küme düşmesi kesinleşen Akhisarpor ile karşılaşacak Cimbom`da teknik direktör Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha eklemeye çok yakın. Galatasaray, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı`nda oynanacak müsabakadan galibiyetle ayrılması halinde, Fatih Terim kariyerindeki 18. kupaya ulaşmış olacak.
Beşiktaş 4. olabilir
Derbi öncesi şampiyonluk hayali kuran Kartal, sezonu 4`üncülükle&nbsp bitirebilir. Gelecek hafta Trabzonspor`la oynayacağı maçı kaybeder ve son haftayı da puansız kapatırsa gözler Trabzonspor`a çevrilecek.

NOT: Geçen hafta Rize maçı sonrası sosyal medya hesabından 'Galatasaray bu ülkenin en büyük terör örgütüdür...' diyen Serdar Bilican hakkında Galatasaray`ın sessiz kalması kabul edilemez...&nbsp