Süper Lig maçlarının tamamını izleyemesem de mutlaka özetleri izlerim. Özetlerde bile tek keyif veren takım Başakşehir diyebilirim oynadığı futbol olsun, rakibe saygı olsun. Hele teknik direktör Abdullah Avcı`nın her maçsonrası yaptığı teknik analiz yok mu?... O bile bir sebep Başakşehir`i izlemeye.

Emre ve Arda dönerse

Bu kadroya Emre Belözoğlu da dönecek Arda Turan da maçeksiğini tamamlayıp, form tutup, daha fazla süre alırsa Başakşehir kolay kolay yenilmez.

Burak Yılmaz`a ne oldu?

Trabzon ile Bursa arasında oynanan maçlar genelde tempolu ve keyifli geçer. Pazar günkü maçta   da aynen öyle oldu derken Burak Yılmaz bu keyfi kaçırdı. Maç1-0 Trabzon`un üstünlüğüyle devam ederken Burak`ın 71. dakikada oyundan alınması yıldız forveti gerdi. Oyundan çıkarken yapmış olduğu el kol hareketleri ne kendisine yakıştı ne de tribündeki taraftarlar bunu hak etti.

Teşekkürler Ampute Milliler

Meksika da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası nda final maçında Angola ile karşı karşıya gelen Ampute Milli Takımı, penaltılarla 5-4 yenilerek dünya ikincisi oldu. Takım Kaptanı Osman Çakmak`ın, maçsonrası yaptığı açıklamada, Türk halkından helallik istemesi bu yenilgiyi unutturdu. Canınız sağ olsun, helal olsun Ampute Futbol Milli Takım.