Hâlâ CIA ve Londra solculuğu devam ediyor. Tuhaf olan geçmişte Batı güdümlü solcuları gündeme getirenlerin bir kısmı da CHP’nin dümen suyuna girmiş olması!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD merkezli yayınlanan Time dergisine 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Dergiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yenebilecek adam Kılıçdaroğlu!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TIME dergisine 14 Mayıs seçimlerine dair açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarıyla ve “Erdoğan'ı yenebilecek adam” başlığıyla dergide yayınlanan yazıda, Türkiye'de milyonlarca kişinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın iktidarını sona erdirip daha dengeli bir hükümet kurulması için Kılıçdaroğlu'nu “son şans” olarak gördüğü iddia edildi.

ABD, NATO VE AB İLE YENİDEN MÜNASEBET!

Türkiye’nin artık istemediği ve ihtiyacı da kalmadığı ülkelere Kılıçdaroğlu’nun dergiye yaptığı açıklamada sinyal verdiği görülüyor. Kılıçdaroğlu ABD, NATO ve AB'yle ilişkileri yeniden tesis edecekmiş:

“Bu seçim otoriter iktidara karşı demokrasiyi savunma seçimi. Baskıcı hükümete demokratik yollarla son vereceğiz. Türkiye'yi yeniden medeni dünyanın bir parçası yapmak için ABD, NATO ve AB'yle ilişkileri yeniden tesis edeceğiz.”

GEZİ OLAYLARI KAOS DEĞİL Mİ?

Sözde sol ve Atatürkçü kesimin dünyanın önemli dergisi diye anons ettiği TIME’da Kılıçdaroğlu’nun yer alması önemli bir hadise!

Haklılar elbette…

Londra’dan paran gelsin, ABD’den medya desteğin!

Kimlik sapması yaşayan CHP’nin TIME dergisiyle övünmesi!

“Erdoğan kaybedecek ve gidecek. Toplum onu gitmeye zorlayacak. Kaos Erdoğan'ın işine yarıyor. Bizim kaosa değil kitlelere haklılığımızı göstermeye ihtiyacımız var.” şeklinde açıklamada yapan Kılıçdaroğlu’na Gezi olaylarını hatırlatmak isteriz. Kaostan epey faydalanmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmamıştı!

İşte günümüzde hâlâCIA ve Londra solculuğu devam ediyor. Tuhaf olan geçmişte Batı güdümlü solcuları gündeme getirenlerin bir kısmı da CHP’nin dümen suyuna girmiş olması!

İşlerini gelmeyenleri tehdit ettiklerini de biliyoruz, aynı mahalleden olsalar dahi! Bunun yakın örneği var mesela: Nihat Genç!

HDP-CHP İTTİFAKI DA TESCİLLENDİ!

Bu arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun teröre geçit vermeyeceklerini belirttiği Tekirdağ mitinginin ertesi günü HDP’nin resmi olarak Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak destekleyeceklerini ilan etmesi ironi gibi gelse de nihayetinde ittifakları tescillenmiş oldu!

Yani bu destek açıklamasına şaşırmadık ki! Zaten haberde o kadar ilgi görmedi gibi. Bilinen konuydu.