İstanbul Hasköy, Başakşehir Şahintepesi, Tuzla Mimar Sinan Mahallesi`ndeki gece kondularda oturan dar gelirli ailelere zarf içerisinde para dağıtan ve Robin Hood adı verilen hayırsever işadamı bu kez Ataşehir Yenisahra`da görülmüş.   
Hafta sonu lüks rezidansların hemen arkasında bulunan gecekondu mahallesine giden iş adamı ve yanında bulunan kişiler, sokaklara dağılarak gecekonduda oturanlara içerisinde en az 1000 TL bulunan zarfları dağıtmışlar. Çocuklara da 100 ila 300 TL arasında harçlık veren iş adamının bazı bakkallara da giderek, borçlistesinde isimleri yer alan dar gelirlilerin tüm borçlarını ödemiş. Eskiler buna benzer hikayeler anlatırlardı demek ki hâlâ iyi insanlar var ve ne mutlu onlara ki böyle bir sevabı işlediler. Darısı  diğer durumu iyi olan Robin Hood`lara.
Gökhan Çıra`nın tahriki
Galatasaray ın Tuzlaspor u 4-0 mağlup edip kupada tur atladığı maçsonrasında büyük gerginlik yaşandı. Maçbitimi saha ve çıkış koridoru karıştı. Futbolcular soyunma odası koridorunun girişinde yumruklaştı. 90 dakikası sakin biten maçne oldu da birden karıştı derseniz bunun nedeni Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra`dır. Türk Telekom`da  ilk maçı Tuzlaspor 2-0 kazanmış ve soyunma odasında Galatasaray`la adeta dalga geçercesine yapmış olduğu paylaşımı ne taraftar unutur ne de futbolcular. Nitekim öyle de oldu maçsonrası kaptan Muslera, Gökhan Çıra`ya gereken cevabı Galatasaray duruşuyla verdi. Bir insan alt yapısından yetiştiği takıma neden böyle bir tavır alır bilinmez, Gökhan Çıra biliyorsa açıklasın.