Show TV ekranında yayınlanan Aile dizisinde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandığı para ağızları açık bıraktı. Son günlerde popülerliği ile gündemden düşmeyen geçen Aile dizisinin oyuncularına ödenen ücret sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Aile dizisinde başrol olarak yer alan ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandığı para duyanları şaşkına uğrattı. Her ay adeta bir servet kazanan oyunların aylık ücreti sosyal medyayı da kasıp kavurdu.

8. bölümü ile izleyiciyle buluşan Aile dizisi reytinglerdeki başarısıın korumaya devam ederken, dizide rol alan oyuncular da sıkça adından söz ettiriyor. Salı akşamı SHOW TV'de ekranında izleyici ile buluşan dizideki oyuncular ve diyaloglar sosyal mecreda büyük ses getiriyor.

7 Mart akşamı ilk bölümü ile seyirciye merhaba diyen psikolojik dram türündeki Aile dizisinin oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekiyor. Merak edilen konulardan biri de oyuncuların aldıkları ücret oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandıkları para ağızları açıkta bıraktı.

KIVANÇ TATLITUĞ'A AYDA 4 MİLYON TL
2018-2019 arasında Çarpışma dizisinde başrol oynayan ve yaklaşık 3 yıl boyunca televziyon ekranlarına veda eden Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisi ile yeniden dönüş yaptı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi için anlaştığı rakam ile dikkatleri üzerine çekti. 

İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı 1 Milyon TL'ye anlaşma sağladı. Her hafta yeni bölümü ile ekrana gelen dizinin çalışma şartları göz önüne alındığında bir ayda 4 bölüm çekiliyor. Yani Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizindeki Aslan rolü ile ayda 4 milyon TL kazanç sağlıyor.

SERENAY SARIKAYA'YA İSE AYDA 3 MİLYON 400 BİN TL
Serenay Sarıkaya da Kıvanç Tatlıtuğ gibi uzun yıllar boyuncu televziyon ekranlarından uzakta kalan isimler arasında. En son 2013-2015 arasında Medcezir dizisinde oyunculuk performansı sergileyen oyuncu o dönemden sonra filmlerde ve dijital projelerde yer almayı tercih etti.

Uzun süre televziyon projelerinde yer almayan Serenay Sarıkaya, adeta yılların acısını Aile dizisi el çıkardı. Ünlü oyuncunun Aile dizisinde Devin rolü için bölüm başı 80 Bin TL aldığı öne sürülüyor. Yani oyuncu Sarıkaya ayda 4 bölüm çektiği Aile dizisindeki rolü için 3 Milyon 400 Bin TL kazanç sağlıyor.

Editör: Mehmet Köşker