Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, son bölümü 27. bölümüyle 26 Mayıs Cuma akşamı seyircisiyle buluştu. Dizinin son bölümünü izleyen diziseverler, yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar.

28. Bölümde neler olacağını merak den izleyiciler yoğun olarak “Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle”, “Kızılcık Şerbeti 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?” şeklinde araştırmalarına devam ediyor. Show TV ile Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetinden detaylar…

Show TV ekranlarında yer son bölümle izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanında neler olacağını öğrenmek isteyenler Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor.

Show TV ile Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetinden detaylar…

KIZILCIK ŞERBETİ 27. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti 27. Bölümünde; Ömer, Kayhan’a fırsat vermeden ondan önce davranıp Metehan’ın oğlu olmadığı sırrını afişe etmek zorunda kalmıştır. Bu gerçek Metehan’ı özellikle aldatıldım duygusuyla mutsuz ederken herkes için de büyük bir sürpriz olmuştur.

Ömer oğluyla arasını düzeltmeye çalışırken, Kayhan Metehan’ı kendi tarafına çekmek derdindedir.

Nursema ve Umut izinli olarak ilk kez buluşurlarsa da tesadüf aynı mekânda olan eski kayınpederin varlığıyla rahatsız olurlar.

Nilay’ın marangozu onu dolandırarak kaçmış ve Nilay’a bir papağan bırakmıştır. Nilay papağanı eve gizlice sokup odasında barındırmaya çalışsa da kısa sürede tüm ev halkı varlığından haberdar olacak ve aile içi ufak atışmalar yaşanacaktır.

Doğa’ya yardım etmek için Aylin’le yakınlaşmaya çalışan Alev, bu işin çok da kolay olmadığını kısa sürede anlayacaktır. Aylin türlü oyunlarla Fatih’i sıkıştırıp, kendinden kopmamasına çabalarken çok büyük bir engelle karşılaşacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ 28. BÖLÜM FRAGMANI

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın