Barcelona ile sözleşmesini tek taraflı feshetmek isteyen Lionel Messi ye La Liga yönetiminden kötü haber geldi. La Liga yönetimi, Messi nin Premier Lig e transfer olacağı iddiaları sonrasında devreye girdi ve Arjantinli yıldızın sözleşmesi için Barcelona yı haklı buldu. Buna göre Messi nin ayrılmak için 700 milyon euroyu Barcelona ya getirmek zorunda olduğu belirtildi. 33 yaşındaki yıldız oyuncunun bu karar sonrası ne yapacağı merak konusu.
38 yaşında 1 yıl  daha Milan`da
ABD nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İbrahimovic i ocak ayında renklerine bağlayan İtalyan temsilcisi, 38 yaşındaki futbolcuyu bir yıl daha kadrosunda tutacak. 8 maçta forma şansı bulan ve 10 gol atan yıldız futbolcu İbrahimovic, yaklaşık 7 milyon avro kazanacak.
Yeni sezon  kombineleri satışta
2020 - 2021 futbol sezonunun sınırlı sayıda kombineleri, 31 Ağustos 2020 pazartesi günü saat 11.00`de avantajlı fiyatlarla GS Bonus kartlarına 3 veya 6 vade farksız taksit imkanı, diğer kredi kartlarına (visa ve master) 3 veya 6 vade farklı taksit imkanıyla passo.com.tr ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu kombine satış ofislerimizden 2019-2020 kombine sahiplerine özel satışa çıktı.