NBA'de Batı Konferansı final serisinde Los Angeles Lakers, Denver Nuggets'a 4-0 mağlup olarak sezonu tamamladı. Karşılaşmanın ardından Lakers'ın yıldızı LeBron James açıklamalarda bulunurken James'in açıklamaları emekli olabileceği şeklinde yorumlara yol açtı.

James açıklamasında, 'Dürüst olmak gerekirse düşünecek çok fazla şey var. İleride neler olacağını göreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Denver karşılaşmasını 40 sayıyıla tamamlayan yıldız oyuncu, 'Başarılı bir sezonu geride bıraktığımızı söyleyemem çünkü kariyerimin bu döneminde şampiyonluk dışında başka bir şey için oynamıyorum.' açıklamasında bulundu.

LeBron James'in kontratı ne zaman bitiyor?
Los Angeles Lakers'tan önce Cleveland Cavaliers ve Miami Heat formalarını giyen LeBron James, Ağustos 2022'de iki yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. Kontratının ilk yılını tamamlayan LeBron James'in sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor.

NBA tarihine geçti
Kariyerinde 4 NBA şampiyonluğu bulunan LeBron James, 4 kez normal sezon ve 4 kez de NBA finaller MVP'si seçildi. James, geçtiğimiz şubat ayında Kareem Abdul-Jabbar'ı geride bırakarak 38 bin 387 sayıyla NBA'de tüm zamanların en skorer ismi olmuştu.

Editör: Mehmet Köşker