Mango grubunun solisti Ferman Akgül, geçtiğimiz yıl TOGG'un tanıtımında yer almıştı. Akgül'ün milli gururumuzla çekildiği bir kare TOGG'un resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı. Rock camiasından bazı isimler ünlü şarkıcının milli sevdasını sindiremeyip 'kutuplaştırma' hareketine geçti. 

mongo 2

Milli gururumuz TOGG'un ilk tanıtımı 2020 projesi kapsamında yapılmıştı. Düşmana korku salan TOGG, üstün özellikleriyle ülkemizin milli gururu oldu. Pek çok ünlü isim TOGG tasarımına ve kullanım kolaylığına hayranlığını gizleyemedi. Ancak bazılarının ise Batı'nın safında yer aldığı görüldü. 

mongo 3


Manga gurubunun solisti Ferman Akgül, geçtiğimiz yıl TOGG ile verdiği poz nedeniyle şimdilerde meslektaşları tarafından linç ediliyor. 

mongo 6

Manga’nın solisti Ferman Akgül’e TOGG tepkisi: Çakma rockstar
Sosyal medyada birçok sanatçı ve kullanıcı Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün TOGG fotoğrafına tepki gösterdi: Biz on yıldır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin?

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, İstanbul’da Zorlu AVM’de sergilenen TOGG’un direksiyonuna geçti. Akgül'ün fotoğrafı TOGG’un resmi Twitter hesabından paylaşıldı. 

mongo 10
Redd grubunun gitaristi Güneş Duru, sosyal medya hesabından Ferman Akgün’ün Toog tanıtımdan 2 milyon lira aldığını iddia etti. Duru, TOGG'un önüne yatarak 'çiğne beni çiğne' diye bağıran bir kişinin haberine, 'Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…' yazdı. 

mongo 1
Güneş Duru'nun, paylaşımını alıntılayan müzisyen Aylin Aslım da şu paylaşımı yaptı:

'Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk Rock camiası ‘kol kırılır, yen içinde kalır’cıdır.  Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile ‘iş’birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar.'

mongo 11
mongo 12mongo 13

Editör: Mehmet Köşker