Marmara Bölgesi'nde aralıklı hafif sağanak bekleniyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Zonguldak, Düzce, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Çanakkale’nin doğu, Kırklareli ve Sakarya’nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

AŞIRI KUVETTE RÜZGAR YOK

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

8 Kasım Perşembe 12.00 - 18.00 saatleri arası hava durumu:

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ çevreleri ile Çanakkale’nin doğu, Kırklareli ve Sakarya’nın kıyı kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, zamanla güney Ege kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı yer yer çok bulutlu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin aralıklı hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Az bulutlu 17 

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı 18 

İzmir: Az bulutlu 21 

Adana: Parçalı ve az bulutlu 25 

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu 19 

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 24 

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 18 

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 19 

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 9 

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu 17