Geçen yıl EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde oynayan ilk Türk hentbolcu olan Beyza İrem Türkoğlu, Danimarka'nın Team Esbjerg takımıyla ikinci kez dörtlü finalde mücadele edecek.Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre A Milli Hentbol Takımı oyuncusu Beyza İrem Türkoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı Team Esbjerg, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yarı final maçında yarın TSİ 19.00'da Macaristan'ın FTC-Rail Cargo takımı ile karşılaşacak.

Beyza İrem Türkoğlu'nun takımı rakibini elemesi durumunda Györi Audi ETO KC-Vipers Kristiansand yarı final eşleşmesinin galibi ile 4 Haziran Pazar günü TSİ 19.00'da final oynayacak.

A Milli Kadın Hentbol Takımı ve Team Esbjerg'in sol kanat oyuncusu Beyza İrem Türkoğlu, EHF Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 26 gol kaydetti.Budapeşte'de bulunan MVM Dome'de düzenlenen EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, 4 Haziran Pazar günü TSİ 16.15'te üçüncülük karşılaşması oynanacak. Organizasyonda üçüncülük maçını uluslararası hentbol hakem ikilisi Pınar Ünlü Hatipoğlu ile Mehtap Şimşek yönetecek.  (AA)

Editör: İlker Alpkaya