Koronavirüs sürecinin ve beraberinde yaz sezonunun araya girmesine ek olarak stüdyosunun farklı bir noktaya taşınacak olmasından ötürü ekran serüvenine mola vermek durumunda kalan Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerine müjdeli haber çok geçmeden verildi.

Alışılagelmişin dışında meydana gelen vakaların masaya yatırılarak en ince ayrıntısına kadar incelemeye alındığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonun ne zaman başlayacağı son dönemde akıllarda yanıt bulmayı bekleyen sorular arasındaki yerini almıştı.
Programda yaşanan her bir gelişmeyi yakın takip altına alan seyircisi yeni sezonda ne gibi olayların ele alınacağı hususunda merak duyup Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yayın tarihini bekleyenler için hasret bitiyor.

Aydınlatılmayı bekleyen birbirinden ilginç konuları ve programa davet edilecek konukları ile beraber on üçüncü sezonda da yayın serüvenine kaldığı yerden devam edecek Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yayın tarihi sonunda kesinliğe kavuştu.
Program sırasında kişilere yöneltilen sorular, yürütülen çalışmalar ve titiz araştırmalarla olayları aydınlatan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezonuyla 24 Ağustos tarihi itibariyle hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.
ATV'nin yıldızı Müge Anlı, 12 yıldır yaptığı programla birçok ödüle layık görüldü. Usta araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu yıl da iki ödül kazandı.  Müge Anlı, magazinsel yaşantısı değil işindeki başarısıyla gündeme gelmeye devam ediyor.