Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ikinci tura gitti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha tarih yazarak seçimi kazandı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden güzellemesi yapılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ezici bir üstünlükle yendi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına yönelik sosyal medya üzerinden ciddi bir algı yapıldı. Özellikle bazı ünlüler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için kendisinden daha çok çalıştı. Ancak muvaffak olamadılar...

MUHALİF ÜNLÜLER HAZMETMEYE ÇALIŞIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması, muhalifleri sessizliğe gömdü. Aylarca Kemal Kılıçdaroğlu için destek toplayan Cem Yılmaz, Tarkan, Hazal Kaya, Şahan Gökbakar gibi isimler ise yenilgiyi hazmetmeye çalışıyor.

Bu süreçte Hazal Kaya, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Tarkan, Gökhan Özoğuz gibi birçok isim, Kemal Kılıçdaroğlu için çalıştı.

Sosyal medyadan çalışma yürüten ünlüler, sandığa sahip çıkmak için müşahit olacaklarını bile duyurdu. Sık sık Erdoğan'ın kaybedeceğini söyleyen bu isimler, bugün itibariyle de sandığa gömülmüş oldu.

Hazal Kaya müşahit olacağını duyurmuştu!

Şahan Gökbakar ileri gitti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soru soran bir gençle dalga geçti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Şahan Gökbakar, şimdi sessizliğe gömülmüş durumda!

Tarkan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybetmesini en çok isteyenlerden biriydi. Öyle ki yaptığı 'Geçcek' şarkısıyla da bunu gösterdi. Ancak Tarkan'ın hazımsızlığı uzun süre geçmeyecek gibi...

Gülşen ise Erdoğan'ın kazanması halinde ülkeyi terk edeceğini söylemişti.

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın