Millet İttifakı’nın oylarını böleceği için AK Parti, tarafından destek gördüğüne dair iddialara ateş püsküren Muharrem İnce, sosyal medyada paylaşılan, sahte olduğunu söylediği görselleri paylaşarak bunlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

14 Mayıs'taki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olabilmek için dilekçesini dün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim eden İnce’nin aday olabilmek için 100 bin imza toplaması gerekiyor. Avrasya Araştırma şirketinin sahibi Kemal Özkiraz’ın iddiaları sonrası Muharrem İnce küplere bindi. Özkiraz, İnce ilgili paylaşımında, “AK Parti Beykoz ilçe başkanlığı Muharrem İnce'ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce'yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?” ifadelerine yer verdi.

Özkiraz’ın paylaşımı hakkında açıklama yapan Muharrem İnce, sert tepki göstererek görsellerin sahte olduğunu söyledi. İnce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

Kemal Özkiraz'ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz'ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖyöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz.

Editör: Ali Aydın