Oyuncuların bölüm başına aldıkları ücreti duyunca şok olacaksınız. PEki dudak uçuklatan o rakamlar neler?

2023'te yerli dizi oyuncuları bölüm başına ne kadar ücret alıyor? En çok hangi oyuncu kazanıyor. İşte en çok kazanan kadın ve erkek oyuncularımız...

Zirvede başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ var...

1) KIVANÇ TATLITUĞ

Aşk-ı Memnu ile tüm ülkenin gözüne çarpan Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey Güney dizisiyle şöhretine şöhret katmıştır. İlk olarak Gümüş dizisiyle izleyiciyle buluşan Kıvanç, mankenlikten oyunculuğa geçmiştir. Oynadığı her bir yapım izleyicilerden tam not alarak Tatlıtuğ'u Türkiye'de en çok para kazanan oyuncular arasında zirvededir. Oyunculuktaki başarısını kanıtlayan ve son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşmakta olan Tatlıtuğ,  bölüm başına 1 milyon TL kazanıyor. Oyuncunun aylık kazancı tam tamına 4 milyon!

2) SERENAY SARIKAYA

Uzun bir süredir televizyonda kendini göstermeyen Serenay Sarıkaya, bu zamana kadar oynadığı tüm yapımlarda güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Oyunculuk deneyimine filmlerle başlayan Sarıkaya, kısa bir zaman sonra televizyona giriş yapmıştır. Lale Devri ve Medcezir gibi dizilerde yer alarak popülaritesini katlamıştır. Sarıkaya'nın en çok para kazanan oyuncular arasına girmesi de bu dizilerle beraber olmuştur.

Bölüm başına 500 bin TL kazanan ünlü oyuncunun aylık kazancı 2 milyon TL.

3) DEMET ÖZDEMİR

Yaz dizilerinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Demet Özdemir, oyunculuktaki gelişimini televizyon ekranlarından takip ettiğimiz bir isimdir. Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Oldukça sevilen dizi, Özdemir'in ekranlarda tutulmasını da sağlamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde de yer alan Özdemir, sinema filmlerinde de yer almıştır. Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi yaz dizilerinde görmeye alışık olduğumuz ünlü isim en çok kazanan oyuncular arasındadır. Ünlü oyuncu, bölüm başına 500 bin TL kazanıyor.

4) ENGİN AKYÜREK

Adım Farah dizisiyle ekranlara dönen Engin Akyürek ise bir bölümün sonunda 500 bin TLkazanıyor.

5) BURAK ÖZÇİVİT

Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisi Kuruluş Osman'da Osman Gazi karakterine hayat veren Özçivit, bölüm başına 325 bin TL kazanıyor. Özçivit'in 1 aylık kazancı ise tam 1 milyon 300 bin TL.

6) HANDE ERÇEL

Güzel ve başarılı oyuncu bölüm başına 300 bin TL kazanacak. Oyuncunun aylık ücreti 1 milyon 200 bin TL.

7) EBRU ŞAHİN

Cedi Osman ile evlenerek Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu dizi projesiyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Güzel oyuncu bölüm başına 300 bin TL kazanıyor.

8) BİRCE AKALAY

Güzelliğiyle de oyunculuğuyla da baş döndüren ünlü oyuncu bölüm başına 250 bin TL kazanıyor.

9) İBRAHİM ÇELİKKOL

Son olarak dijital bir platformdda yayınlanan bir projede Birce Akalay ile kamera karşısına geçen yetenekli oyuncu bölüm başına 250 bin TL kazanıyor.

10) NESLİHAN ATAGÜL

Başarılı ve güzel oyuncunun haftalık kazancı 250 bin TL. Oyuncu ayda tam 1 milyon kazanıyor.

İttifakgaazetesi.com

Editör: Melek Aydın