Gençler, Trabzon, Mardin, Nevşehir, Karabük, Kocaeli, Konya, Çanakkale, Edirne, Bilecik ve Bursa’ya düzenlenen gezilerle doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerin tadını çıkarıyor. Esenler’de ikamet eden ve 16-23 yaş aralığındaki gençler günübirlik gezilerle yöresel lezzetleri deniyor, müzeleri ziyaret ediyor ve bölgenin kültürel değerlerini tanıyor. Esenler Belediyesi gençlerle beraber ecdadın izinde Türkiye’yi dolaşıyor.

PARKURLARDA BESYO AKADEMİ RÜZGÂRI ESTİ!

BESYO Akademi’de bu yıl 111 genç eğitimlere katıldı. Aylarca devam eden yoğun çalışmaların ardından #BizimGençler yetenek sınavlarında şov yaptı. Hayallerine giden yolda destek olan 111 öğrencinin 92’si yetenek sınavını geçerek üniversiteyi kazandı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Gençlik Merkezi’nde BESYO kazanan gençlerle bir araya gelerek onları tebrik etti. Eğitim dönemi boyunca gençlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Göksu, alkışlarla karşılandı.

Üçüncü yılında %83’lük rekor başarı oranı elde eden BESYO Akademi, Esenler’de BESYO okumak isteyen gençlerin ilk durağı oldu. Ücretsiz eğitim alan gençler hayallerindeki üniversiteye kavuşuyor. İTTİFAK