O sene bu sene mi? İmparatorun öğrencileri yeni bir zafere imza attı. Bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray`ın artık çıtayı daha yükseğe hatta en yükseğe çekme vakti geldi. Hayal değil gerçekler, UEFA Kupası Süper Kupa derken sırada Şampiyonlar Ligi Kupası neden olmasın.  Ama öncesinde şimdi dinlenme vakti, dinlenip akıllı nokta transferler, iyi yönetim ve sonra zaferler...
Mayıslar Cimbom`un... 
Şampiyon Galatasaray, Süper Lig de üçsezondur 19 Mayıs tarihinde oynadığı maçların hepsini kazandı. Cimbom, 19 Mayıs 2016 da Kayserispor la karşı karşıya geldi ve sahadan 6-0 lık ezici bir galibiyetle ayrıldı. 19 Mayıs 2017 de ise Osmanlıspor la mücadele eden Galatasaray sahadan 2-0 lık zaferle ayrılmayı başardı. 19 Mayıs 2018 de ise şampiyonluk haftasında Göztepe ye konuk olan İmparator Fatih Terim ve öğrencileri, Bafé timbi Gomis in golüyle Göztepe yi 1-0 mağlup edip 21. şampiyonluğuna ulaşmıştı. Bu sezon yine bir 19 Mayıs`a denk geldi ve Sarı Kırmızılılar sahasında Başakşehir`i 2-1 yenip 22. şampiyonluğunu ilan etti.
Galatasaray`da kal kaptan!
Şampiyonluk sonrası 'Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağım. Bugün şampiyonluğu kutlayalım' diyen Selçuk İnan, Sarı Kırmızılılar için çok önemli bir oyuncu, ben frikik ustası Selçuk`un Galatasaray`da en azından bir sezon daha kalmasını isterim. 
Adana Demirspor  Süper Lige yakışır
Spor Toto 1. Lig de play-off yarı final maçları yarın oynanacak. Adana Demirspor-Hatayspor ve Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor arasında oynanak  maçlarda benim favorim Adana Demirspor. 1994-95 sezonunda veda ettikleri Süper Lig`e hasret olan Adana Demirspor için play-off`lar müthiş bir fırsat olacak. Süper Lig`de 2 Akdeniz ekibi var, Alanyaspor ve Antalyaspor fakat Adana Demirspor`un 21 Aralık 1940 tarihinde TCDD Bölge Müdürlüğü tarafından  yani işçiler tarafından kurulmuş olması nedeniyle bir çok insanın gözünde yeri farklı. Süper lig takımları Adana`ya Adana`nın da Süper Lig`e özlemi çok. Onun için Adana Demirspor Süper Lig`e yakışır.