Dünyanın en prestijli ligi olan ve aralarında temsilcimiz Galatasaray`ın da olduğu Şampiyonlar Ligi yarın başlıyor. Rakip Lokomotiv Moskova. Cimbom tarihinde 15 kez bu lige katılarak Türkiye de 1. sırada. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi`nin tüyleri diken diken eden o müziğine Galatasaray taraftarı hiçde yabancı değil. Sarı kırmızılılar geçen hafta sahasında lider Kasımpaşa yı 4 golle geçti ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Cimbom her ne kadar forvet hattına istediği transferi yapamasada kendi sahasında Lokomotiv Moskova ya şans tanımaz. Hele ki arkasında 90 dakika hiçsusmayan taraftarı varsa, Moskova nın işi hiçte kolay değil.

Avrupa`da galibiyete hasret

Sarı kırmızılılar, 2013-2014 sezonundaki Juventus galibiyetinin ardından oynadığı 18 Avrupa kupası müsabakasından sadece 1 galibiyet çıkarabildi. 2014-2015 sezonunda ise yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını, Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund önünde 5 yenilgi, 1 beraberlikle tamamlamıştı.

Dış saha sponsoru Türk Hava Yolları

Bu arada D Grubu`nda mücadele edecek olan Galatasaray, bir yıl boyunca dış saha maçlarında dünyanın önde gelen havayolu şirketi THY nin logosunu formasında taşıyacak.