Fenerbahçe nin Youtube da 1 milyon aboneye ulaşmasının ardından Galatasaray harekete geçti. Taraftar gruplarının çağrısının ardından sosyal kanalları bir anda canlanan Sarı-kırmızılılar da 1 milyon aboneyi geçerek büyük atak yaptı ve ardından hedef 1,5 milyon aslan twiti atıldı. Şuan ki rakam 1.131.992 iken, Fenerbahçe de ise bu sayı 1.071.334.

Trabzonspor`un reklam yıldızı Gerard Pique!

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Bu videoya sessiz kalamayan Barcelona nın dünya yıldızı Gerard Pique, çok beğenilen yeni forma tanıtımı videosunu Twitter ından paylaştı. İspanyol futbolcunun ilettiği mesajda, 'Bu video Trabzonspor un yeni formasını tanıtıyor. Futbola aşıksanız ve eskiden sokakta top koşturmuşsanız sizi ağlatır. Harika' sözleri yer aldı. Bordo-mavililer de Pique`nin bu jesti karşısında karşı atağa geçip tanıtmış olduğu formadan Pique`ye hediye edecek.

Dünya yıldızından teşekkür

Karşılıklı jestlerin ardından son sözü ise Gerard Pique söyledi. Yıldız oyuncu  Trabzonspor`un forma hediyesine sosyal medyadan Türkçe olarak 'Teşekkür ederim' mesajını paylaştı.