Şimdi Alsın Olsun Bitsin

Abone Ol

Başka konular üzerine yazıp çizelim, hep birlikte duyalım öğrenelim diyorum ama maalesef&nbsp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı`nın&nbsp Temel Atmama` töreni yaptığı gibi Hizmet yapmama` hizmetleri (!) buna engel oluyor. Ve ister istemez kendisini eleştiren yazılar yazmak zorunda kalıyoruz.&nbsp

İmamoğlu, Hizmet Yapmama` hizmetini büyük titizlikle ve sıkı sıkıya yürütmeye devam ediyor. Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini iptal ederken bu iptali şöyle anlatmıştı:&nbsp 'Yarın bir temel atmama törenim var gerçekten. (Gülüyor) Gerek yok böyle yatırıma. Böyle bir arıtma tesisine gerek yok'

(Atık suyu evde dahi kullanılabilecek seviyeye getirebilecek&nbsp tesis Türkiye nin ilk Avrupa nın en büyük kapasiteli membran tesisi olacaktı. Yani tesiste, atık suyu içilebilir seviyeye getirme teknolojisi vardı.)

İstanbullular da onun kadar keyifle gülmek isterdi eminim;

Gerçekte acı acı güldük halbuki!

Koltuğa oturalı 3 yıl olmasına rağmen, hala ilk günlerde söylediklerini değişik değişik cümlelerle dönüp dönüp aktarıyor. Özellikle vaatlerinin&nbsp tam tersini yapmaya başladığı zamanda kar yağışıyla bam başka bir gündemle kamu oyunun önüne çıkan daha doğrusu çıkamayan ulaşımdan çevreye her konuda tepe taklak giderken&nbsp Belediyenin Sözcülük makamını kaldırdı ve sessizliğe büründü.

Merkezi yönetimin yapmak istediklerini engellediğini iddia ederek her defasında pirim yapmaya çalışan Başkan İmamoğlu son olarak ta Hizmet Yapmama` yurt dışında yabancı basına demeçler vererek anlatmış. Hem de ne anlatma;

Neymiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın 2023`teki seçimi yeniden kazanması halinde İmamoğlu görevden alınabilirmiş!!

Yahu niye? Niye görevden alınasın;

Görevden alınacak ne yapıyorsun ya da ne yapacaksın da böyle bir açıklama yapıyorsun?&nbsp Ü stelik bu açıklamayı bir İngiliz Gazetesi`ne veriyorsun. Neyin hazırlığı bu?

Gerekçesi ve hukuki dayanağı olmadan nasıl görevden alınabilirsin ki? Ve ayrıca madem Cumhurbaşkanı seni görevden alacak neden yeniden seçilmeyi beklesin? Şimdi alsın olsun bitsin!