Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Alçı’nın paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “2 aşırı-sağcı siyasetçi Ümit Özdağ-Sinan Ogan, alenen aralarında bilinçli rol paylaşımı yaparak bir yandan Cumhur İttifakı’nı diğer yandan Millet İttifakı’nı esir etme projesi içindeler. Özdağ ve Ogan resmen danışıklı dövüş yapıyor… Yüzde 5 oy ile, Yüzde 95 insanı kilitliyorlar.”

“PLANA SADIK KAL!”

Sinan Oğan ise Nagehan Alçı’nın paylaşımına şöyle yanıt verdi: “Nagehan hanım, öncelikle tanımlamanızı doğru yapın lütfen. Bizler Türk milliyetçisi insanlarız. Türk milliyetçiliği her türlü aşırılığı reddeder. İkinci olarak da biz Cumhur ittifakıyla ilkeler bazında bir birliktelik kurduk. Bu ilkeler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de temel ilkeleridir. Bundan neden rahatsız oldunuz?  Kimsenin kimseyi esir aldığı falan yok, fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi. Uzun lafın kısası; Plana sadık kal!”

“BU PLANDA ÖZGÜRLÜK YOK”

Nagehan Alçı, Oğan’ın yanıtına sessiz kalamayarak bir paylaşım daha yaptı. Alçı bu paylaşımında şöyle yazdı: 'Sinan Bey, siz İlham Aliyev’in planına sadık kalıp Tayyip Erdoğan’ı desteklediniz. Kemal Kılıçdaroğlu da 15 Mayıs sabahından beri Ümit Özdağ’ın planına sadık kalıp aşırı-sağcı propaganda yapıyor. Bu iki plan da Türkiye’nin hayrına değil. Bu planlarda özgürlük yok, demokrasi yok.' dedi.

“HDP’NİN DESTEĞİNE İHTİYAÇ DUYULSA MUTLU OLACAKTIN”

Bu paylaşımın ardından Sinan Oğan, Alçı'ya 'Türkiye’de Azerbaycan karşıtı bir cephe oluşturmak olduğunu bilmiyor muyuz sanıyorsunuz!' dedi. Oğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 'Nagehan hanım herkes gibi siz de benim geçmişi kurcalayıp suçlayacak bir şey bulamayınca şimdi de kendi hayal ürününüzü mü satmaya başladınız? Amacınızın Azerbaycan cumhurbaşkanının Türkiye’de iç politikaya karıştığını iddia edip Türkiye’de Azerbaycan karşıtı bir cephe oluşturmak olduğunu bilmiyor muyuz sanıyorsunuz! Azerbaycan’a giriş yasağınızın olmasının acısı geçmemiş sanırım! Ayrıca ben de size şimdi desem ki siz de yıllardır Arap şeyhlerinin Türkiye’deki planına sadık kalıp uyguladınız! Bu ne kadar etik olursa sizinkisi de o kadar etik! Her iki ittifak da Türk milliyetçilerinin değil, HDP’nin desteğine ihtiyaç duysaydı mutlu olacaktınız ve hiç de böyle sağa sola saldırmayacaktınız sanırım.'

İttifakgazetesi.com

Editör: Ali Aydın