MEHMET POYRAZ/ittifakgazetesi.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Ankara’dan milletvekili aday adayı olan Arslan’ın SMS ile Ankaralılara yolladığı mesajda milletvekili seçilmesi halinde sosyal yardım yardımları daha da artıracağına vurgu yapması dikkat çekti.

İşte Yüksel Arslan’ın Ankara’daki vatandaşlara yolladığı o mesaj:

“Kıymetli Hemşehrim,

Devlet de, kalkınma da, iktisadi gelişme de tek bir amaç taşir: İnsanın, insanca, özgürce, refah ve mutluluk içinde yaşaması. Ömrünü Ankaralının refah ve mutluluğuna adamış ve 2019 yılından bugüne, Ankara Büyük Şehir Belediyesinde Sayın Mansur Yavaş Başkan'ımızın Özel Kalem Müdürü olarak Ankara'da hiç bir hemşehrimizin yatağa aç girmemesi, en temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekmemesi için sosyal yardımları bir milletvekili olarak daha da artırmak, işsizlik sorununu çözmek, çocuklarımızın eşit olarak iyi bir eğitim alması, kimsenin aç ve açikta kalmaması, için, milletvekilliğine, Türkiye'nin birikmiş tüm sorunlarını çözeceğine yürekten inandığım İYİ Parti'den aday oldum. Bu vesile ile Ramazan ayımızı tebrik eder, size ve ailenize hayırlara vesile olmasını diler, saygılarımı sunarım.

Yüksel Arslan

İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı”

ENVER PAŞA VURGUSU

Milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medyadan daha önce duyuran Yüksel Arslan, paylaşımındaki Enver Paşa vurgusu da dikkat çekmişti. Arslan söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: “Büyük Türk milletinin her bir ferdinin derdiyle dertlenen, sevinciyle kıvanç bulanlar; İYİ'ler için Şehit Enver Paşa'nın 'Herkes tükenebilir ama bizim tükenmeye hakkımız yok.' sözleri vatanımıza ve yüce milletimize hizmet yolunda attığımız her adımda bizimle olacaktır. Kutlu yürüyüşümüzün ilk gününde bizleri yalnız bırakmayan, bugüne kadar birlikte yürüdüğümüz, omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cenabı Allah, hep birlikte çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muzaffer eylesin.” İTTİFAK

Editör: Mehmet Poyraz