Galatasaray`da kötü gidişat devam ediyor, kiralık gönderdiği oyunların başarısı konuşuluyor, taraftar bu duruma kahroluyor. Torrent ikinci maçında da puanla tanışamadı. Takımı iki maçta 7 gol gördü kalesinde, bu karşılık 3 gol atabilirdi. İki maçta da skor üstünlüğünü ele geçirdi fakat koruyamadı. Galatasaray çok kolay gol yiyor. Torrent önce buna bir çözüm bulması gerekiyor. Herkes günah keçisi olarak kaleci İsmail Çipe`yi olarak gösteriyor ama suçu sadece kaleciye yüklemek doğru değil. Top İsmail Çipe`ye her geldiğinde seyirci ıslıkladı. Kalede kim olsa sunucun değişeceğini sanmıyorum. Çünkü maçın başında Kasımpaşa`ya üst üste 2 gol pozisyonu verdi. Galatasaray`ın ilk yarının uzatma dakikasında yediği ilk golde Donk bomboş kaldı rahat bir şekilde arkadaşının ceza sahası içinde verdiği pası kaleye gönderdi. Bu golde kalecinin yapabileceği birşey yoktu. Bu gol Kasımpaşa`yı ayağa kaldırmaya yetti, devre arasına moralli giden Kasımpaşaspor ikinci yarıya daha moralli ve istekli başladı. Galatasaray`ın maçı lehine çevirecek maalesef mecali yok.
Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı nın cezalı olduğu müsabakada savunmanın önünde defansif orta saha rolünde Van Aanholt ve Alpaslan a görev verdi. Van Aanholt bu pozisyonda alternatif olabilir.
Galatasaray yönetimi maçboyunca seyircinin tepkisiyle karşılaştı. Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde birşeyler yapabilecek mi, bu kendi gelecekleri açısından çok önemli. Bir de hakemler Galatasaray aleyhine çok rahat düdük çalıyor. Yönetim Galatasaray takımının haklarını savunacak basireti maalesef gösterebilmiş değil. Taraftar bir de şuna çok tepki gösteriyor, gelen gideni arattırıyor. Gönderdiğinin yerine daha iyisini koyacağın yere tam tersi oluyor. Hafta sonu 4-2 yenildiğin Hatayspor u, gönderdiğin Emre Akbaba nın hat-trick yaptığı maçta Alanyaspor 6-0 mağlup ediyor.
Yine Galatasaray dan sezon başında Giresunspor a kiralanan Okan Kocuk, gösterdiği başarılı performansla, niye gönderildi sorusunu gündeme getiriyor. Sarı-kırmızılı takımın yaşadığı kaleci sorunu nedeniyle de Okan Kocuk un yaz transfer döneminde Karadeniz ekibine kiralanması taraftarın en çok tepkisini çeken konudan birisi. Torrent geriden oyun kurarak tercih edeceği yeni sistemde, iyi bir pasör olan Okan Kocuk`a ihtiyacı var. 

Galatasaray ın elinde farklı özelliklerde Halil, Diagne ve Mustafa Muhammed gibi 3 iyi santrfor olsa da bu oyunculardan beklenen istikrarlı performanslar alınamıyor. İyi bir golcüye ihtiyacı var takımın.
Galatasaray da istekli ve sahaya her şeyini veren bir Berkan olsa da yanında hem iyi kesici, hem iyi pasör olan bu oyuncu olmadığı için stoperlere genellikle çok ve ağır işler düşüyor.
Galatasaray bu sezon ligde beklentinin çok gerisinde olmasına rağmen, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir oyuncusu var, Kerem Aktürkoğlu. Sol kanatta çok güzel işler yapıyor ve her geçen gün üstüne koyuyor. Ama sağ kanat için aynı şeyi söyleyemiyoruz. O bölgede Morutan ve Feghouli şans bulan isimler, bir türlü istikrarlı ve etkili oyunlar sergileyemediler.
Sağ kanat mevkisinde oynayan Galatasaray`ın oyuncusu Yunus Akgün`ün kiralık olarak oynadığı Adana Demirspor daki başarısı konuluyor. Football Wonderkids in yaptığı listeye göre Avrupa liglerinde en çok asist yapan oyunculardan bir de Yunus Akgün oldu. Taraftar, bu oyuncularını takıma geri istiyor. Yönetim öncelikle ara transfer dönemimde bu oyuncuları takıma geri kazandırmalıdır. Böylelikle taraftarın tepkisini biraz hafifletebilir.