Galatasaray`a karşı adeta bütün spor kamuoyunun birleştiği, sindirmeye çalıştığı günlerden geçiyoruz. Bunun tek bir sebebi var Sarı Kırmızılıların lige ambargo koyması Süper Lig`in en çok şampiyon olan takım olması. Çünkü Cimbom başarı anlamında diğer takımların çok ilerisinde. Şimdi gelelim taraftarın Fatih Terim`den isteğine. Hoca Younè s Belhanda`dan Emre Mor`dan ve Mariano`dan bir türlü vaz geçemiyor. Ve taraftar artık ilk 11`de Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Adem Büyük ve Şener Özbayraklı`yı görmek istiyor. Beşiktaş yenilgisi sonrası Terim bunun sinyali verdi.  Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Rizespor maçında çok farklı ilk 11`i görebiliriz, umarım da öyle olur.
Ve Yusuf haftanın 11`inde
Geçen hafta Bordeaux maçında şovunu yapan Yusuf Yazıcı haklı başarısını haftanın 11 ine seçilerek taçlandırdı. Yusuf`u daha güzel günler bekliyor. Gelecek haftalar da süre aldıkça daha da iyi olacaktır. 
Şahika bunu hep yapıyor
Milli yüzücümüz Şahika Ercümen, Mersin deki Gilindire Mağarası nda yaptığı dalışta paletsiz kategoride 90 metre sınırını aşarak kadınlar dünya rekorunu kırdı. Ercümen, daha önce de 2019 un Şubat ayında 3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında gittiği 'beyaz kıta'da ilk dalışını yaparak tarihe geçmişti. Bu rekorlar artık Şahika için sıradan bir şey.