Son yerel seçimlerde AK Parti`nin yaptığı hatalar ve stratejik yanlışlar İstanbul`u CHP`nin Ok` larıyla her gün farklı bir yara alacak hale getirdi.

İstanbul Dünya gözünde her geçen gün prestij kaybı yaşarken, İstanbullu CHP`nin 'Ok``larıyla her gün farklı hizmet alanında yara alıyor, kan kaybediyor. 

Haziran 2019`da yani yaklaşık 3 yıl önce Ulaşım Çözümleri Toplantısı` gerçekleştiren İmamoğlu, her iki yakaya yeni otogar ve bunları besleyen cep otogarları projelerini açıklamıştı. Suya, ulaşım ücretlerine zam yapılmayacağı vaat edipte yerine getirmediği gibi duyurduğu projeleri de gerçekleştirmedi. 

Bitmek tükenmeyen bahanelerden sonra çok pişkin bir yönetim tarzı ortaya koymaya başlayan İmamoğlu Bana Tatil Yakışır` açıklamasıyla İstanbul`u sele teslim etti. Oysa tatil kime yakışmaz ki?

Yabancı temsilcilerle olmadık zamanlarda yaptığı görüşmeler ve yine yabancı basın yayın organlarına verdiği demeçler de rahatlığının ve dayanağının bir parçası haline geldi. İmamoğlu yeni Ajan(sı)nı` bulmuştu. Yada Yeni Ajan(s)ı O`nu bulmuştu.

Tek dert Başkan Erdoğan`dan kurtulmaktı. Yabancı ortaklarının vatanımızı bölme ve bölgede yeni bir haritayla beraber kendilerine göre düzen kurma istemeleri ne İmamoğlu`nun ne de bu ülkeyi   sınırlarını silah arkadaşları ve Anadolu insanının kanıyla çizip miras bırakan Mustafa kemal Atatürk`ün kurduğu parti olan CHP`nin umurunda değil.

İstanbullunun yaşamını kolaylaştıracak ve yaşanan enflasyon karşısında bir nebze de olsa destek olacak İBB Meclisi`nin kararlarını bile onaylamayarak bekleten İmamoğlu, seçmen karşısına nasıl çıkınca hangi vaatlerle nasıl oy isteyecek merak konusu.