Alp, modelliğe küçüklüğünden beri ilgi duyduğunu ve bu alanda kendini geliştirmek için çalıştığını söyledi. İlk defa katıldığı Top Model of Turkey yarışmasında 500 kişi arasından sıyrılarak ikinci olduğunu belirten Alp, "Bu benim için büyük bir gurur. Türkiye'yi modellik sektöründe uluslararası alanda temsil etmek istiyorum. Özge Ulusoy ve Çağla Şikel gibi disiplinli ve başarılı modelleri örnek alıyorum" dedi.

Alp, aynı zamanda biyomedikal mühendisliği okuduğunu ve bu mesleği de sevdiğini ifade etti. "Güzellik geçici bir şey. İnsanın hem dışını hem de içini geliştirmesi lazım. Kültür ve eğitim çok önemli. Bu yüzden hem modelliği hem de mühendisliği bir arada yürütmek istiyorum. İleride mühendislik alanında da kendimi kanıtlamak istiyorum. Şu an her iki alanda da başarılı olabileceğime inanıyorum" diye konuştu.

Yakında Malezya'da düzenlenecek olan bir yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Alp, "Bu yarışmada Türkiye'ye bir derece kazandırıp hem kendimi hem de ülkemi hem de Marmaris'i onurlandırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)

turkiyenin-ikinci-guzeli-secildi-kendimle-gurur-duyuyorum_7

Editör: Alp Kılıç