Geçen sezonu şampiyon olarak kapatan Sarı-Kırmızılı ekip transfer dönemine de hızlı giriş yaparak adeta şov yapıyor. Kadrosuna kattığı Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz`ın ardından Cimbom`da son olarak gözler Ever Banega`da, Galatasaray`ın yeni 8 numarası olması beklenen Arjantinli yıldız için geri sayım hâlâ sürüyor. Bu arada 2 yıl üst üste şampiyon olarak 22. şampiyonluğuna ulaşan, Şampiyonlar Ligi nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray`ın, 2019-2020 Futbol Sezonu kombineleri, 4 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 10:00`da genel satışa çıkıyor.
Emre Belözoğlu Fener`de
Belözoğlu nihayet Fenerbahçe`de... Kanarya eski futbolcusu Emre Belözoğlu ile sözleşme imzalayarak yılan hikayesine dönen trasferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler 38 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı...
Beşiktaş gaza basıyor
Şu ana kadar transferde sessiz kalan Beşiktaş, piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bankalar Birliği ile yapılan görüşmeler sonrasında borçların yapılandırılması konusunda anlaşma sağlanmasının ardından gaza basan Kartal beş yıldız oyuncuyla anlaşmaya varmak üzere. Fikret Orman ve ekibi, kadroda düşünülmeyen isimler gönderildikçe takviyeler yapmaya başlayacak. Listenin ilk sırasında Shinji Kagawa yer alıyor. Altı aylığına kiralık olarak forma giyen Japon yıldız, önümüzdeki sezonda da Beşiktaş`ta oynamayı kabul etti. Eğer Kagawa`ya son dakikaya kadar herhangi bir teklif gelmezse imzalar atılacak.