Türkiye’de çok acayip şeyler olacak

Abone Ol

Japonya, 1945`teki iki atom bombalı yenilgisinin intikamını aldı mı? Henüz yüzde yüz almadı ama alıyor.

**

Japonlar Müslüman olacak mı? Yüzde yüz olurlar mı bilmem ama önemli bir kısmı olacaktır. Bunun karşısındaki en büyük engel, İslam dünyasının ve Müslümanların çoğunun perişan halidir.

**

İngiltere Müslüman olacak mı? Bunda hiçşüphe yok.

**

İskoçya İngiltere`den ayrılıp bağımsız bir ülke olacak mı? Olacak.

**

Fransa ne olacak? O da Müslüman olacak. Hıristiyanlığı terk ettiler, satılan bazı eski kiliseleri bar pavyon batakhane yaptılar, Teslis dininin yerine Tevhid dini gelecek.

**

Fransa dünyanın fikir ve kültür merkezi midir? Evet.

**

Türkiye ne olacak?.. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Sadece, akıl almaz çok acayip şeyler olacak demekle yetiniyorum.

**

Avrupa kaçdefa Müslümanlar tarafından istila edildi? İki defa, birincisi Endülüs zamanında. İkincisi Osmanlı Devleti tarafından. Ü çüncü istila henüz tam gerçekleşmedi. Bana inanmayan Profesör Raphael İsraeli`nin 'The Third Islamic Invasion' adlı kitabını okusun.

**

Batı medeniyetini benimseyen, islam&icirc kimliklerini yitiren, aliene olan, savrulan, dağıtan Müslümanlar ne olacak? İki arada bir derede kalacak, çok acılar çekecek, perişan olacak. Allah kurtarsın.

**

İleride Osmanlı hanedanına mensup çok dindar bir zat büyük hizmetler ifa edecektir.

**

Hafta tatili cumaya çevrilecek mi? Çevrilecek, zaten eskiden cuma idi. Her şey aslına döner.

**

Ortadoğu, akıl almaz dehşetli savaşlardan sonra Mehdi zamanında huzura, barışa, sük&ucirc na kavuşacaktır.

**

Hz. İsa aleyhisselamın nüzulünden sonra Hıristiyanlar akın akın Müslüman olacaktır.

**

Rusya Federasyonu dağılacak mı? Dağılacaktır. Başpapaz Dmitri Smirnof bile böyle diyor, ben niçin demeyeyim.

**

Dönmeler ne olacak? Yaptıklarının karşılığını görecektir.

**

İslam, Kur`an, Şeriat düşmanları ne yapacak? Başlarına toprak saçacak.

**

Selamlık merasimleri ihya edilecek mi? Edilecektir.

**

Hırsızlık, rüşvet, haksızlık, zulüm, sömürü, dolandırıcılık kalkacak mıdır?.. Yedi (veya dokuz) sene boyunca kalkacaktır.

**

Namaz meselesi... Kalan Müslümanların yüzde 99`u beş vakit namazı kılacaktır.

**

Kadınlar ne olacaktır? Onların iffetleri, şeref ve namusları korunacak, kendilerine büyük değer verilecek, son derece haysiyetli bir hayat süreceklerdir. Asla vesikalı KDV`li seks kölesi yapılmayacaklardır.

**

Riba devam edecek mi? Bütün semav&icirc dinlerde yasak ve haram olan riba kalkacaktır.

**

O devirde hürriyet olacak mı? Hakiki hürriyet olacak ahlaksızlık, densizlik, rezillik, Sodom Gomore hürriyeti olmayacaktır.

**

Hırsızlık olacak mı? Hırsızlığın kökü kesilecektir. En azılı hırsızlar bile, hırsızlık yapmaktansa ölmeyi tercih ederim diyecektir. O zaman, evlerin ve dükkânların kapılarını kilitlemek zarureti olmayacaktır.

**

Eğitimin mekteplerin durumu ne olacak? Dünyanın en iyi, en üstün, en vasıflı okullarını Müslümanlar açacaktır.

**

Cuma günü öğle ezanı okununca ne olacak?.. Bütün dükkânlar, atölyeler, işyerleri, ofisler kapatılacak, ticaret duracak, halk fevc fevc camilere seğirtecektir.

**

Ramazan gündüzlerinde ne olacak? Hiçkimse açıkta oruçyemeyecektir.

**

Nemrudlar, Firavunlar, Deccallar, Kezzablar ne olacak?.. Lânetle anılacaktır.

**

Feministler ne yapacak? O devirde Feminist kalır mı bilmem.

**

İdam cezası ve kısas geri gelecek mi? Gelecek, Kur`an`da kısasta sizin için hayat vardır buyrulmaktadır.

**

Yedi veya dokuz yıllık Altın Çağdan sonra ne olacak?.. Dünya fanidir, ömrü dolacak, yeniden kötülükler ve azgınlıklar başlayınca Kıyamet kâfirlerin üzerine kopacaktır. Mü`minlerin canları daha önce alınacaktır.

**

Mü`min olmanın faidesi nedir. Mü`min olmanın ve canını mü`min olduğu halde vermenin en büyük faidesi, ya doğrudan doğruya, Allah`ın fazlı ve keremi ile Cennete girmek, yahut ilah&icirc adalet icabı bir müddet azab çektikten sonra yine Cennete girmektir.

**

Kafirlerin, müşriklerin, imansız münafıkların, inatçı inkarcıların kurtulma şansı var mıdır?.. Tevbe etmeden bu kötü halleriyle ölürlerse hiçbir şansları yoktur. Cehennemde muhalled kalacaklardır.

**

Şu sırada en önemli işimiz ne olmalı? Kendi imanımızı ve kardeşlerimizin imanlarını korumak ve bütün insanlığı hidayete çağırmak olmalı.

**

Kırsal kesimdeki lüks yazlığımın etrafına granitten şeddad&icirc bir duvar ördürmek istiyorum... Gel bu hevesten vazgeçderim. Tahtadan bir çit yaptır, kenarına yer yer tırmanıcı bitkiler dik, daha güzel olur, hem de israftan kurtulmuş olursun.

**

Bende zenginleşme hırsı var, ne yapayım... En büyük zenginlik bir kimsenin hidayetine (Mü`min ve Müslim olmasına) vesile olmaktır. Resullullah Efendimizin (Salât ve selam olsun ona), 'Allah`ın, bir kulunu senin vasıtanla hidayete getirmesi, senin için üzerine güneşin doğduğu ve battığı her şeye sahip olmaktan daha hayırlıdır' mealinde had&icirc si vardır. Bunu yapabilirsen çok ama gerçekten çok büyük zengin olursun.

**

Bugün hangi hayırlı işleri yapayım: Önce itikadını tashih et... Sonra beş vakit namaz kıl... Geçmiş günahlarına tevbe et... İlmihalini öğren... Ahlakını düzelt... İmkânın varsa sadaka ver.