Twitter Blue, hesabınıza mavi onay işareti eklemenin yanı sıra Tweeti Düzenle gibi belirli yeni özelliklere erken erişim sunan katılım tabanlı, ücretli bir aylık abonelik sistemidir. Twitter Blue'ya geçen kullanıcılar, 'mavi tik' ile birlikte; yorumlarda daha üst sıralarda görünme, iki kat daha az reklam görme, uzun tweet'ler atma, tweet düzenleme gibi özelliklere erişim hakkına sahip olabiliyor.

TWİTTER BLUE NASIL ALINIR?

Web'de abone olmak için twitter.com'a gidin ve Daha Fazla > Twitter Blue > Abone Ol öğesini seçin. Henüz yapmadıysanız telefon numaranızı doğrulamanız istenir. Abonelik ödemesini onaylayın.
iOS veya Android işletim sisteminde abone olmak için profil menüsü > Twitter Blue > Abone Ol öğesine gidin. Henüz yapmadıysanız telefon numaranızı doğrulamanız istenir. Abonelik işleminizi tamamlamak için uygulama içi satın alma talimatlarını yerine getiriniz. 

TWİTTER BLUE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Twitter Blue özellikleri, mavi onay işaretinin yanı sıra abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yolu sunar. Bu güçlü denetimler, Twitter'ı kişiselleştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve herkesin kullanımına sunulmadan önce en yeni özelliklerimize erken erişim olanağı sağlar.

Tweeti Düzenle: Çokça talep edilen bu özellik, yayınlanan orijinal Tweetlerde sınırlı sayıda değişiklik yapmanız için 30 dakikalık süre tanır. Bu süreyi güncelleme yapmak, başka birini etiketlemek veya eklediğiniz medyaları yeniden sıralamak için kullanabilirsiniz. 

Yer İşareti Klasörleri: Yer İşareti Klasörleri, Twitter Blue abonelerinin Yer İşaretlerine Eklenen Tweetler'i daha sonra hızlıca bulabilecekleri şekilde klasörlere yerleştirmelerine olanak tanır. 

Özel uygulama simgeleri: Özel Uygulama simgeleriyle Twitter Uygulaması simgenizin telefonunuzda görüntülenme biçimini değiştirebilirsiniz. 

Temalar: Twitter Blue Temaları, uygulama temanız için rengarenk seçenekler arasından seçim yapmanıza olanak tanır.

Özel gezinti: Bu özellik, gezinti çubuğunuzda görüntülenenleri seçmenize olanak tanır. 

Popüler Makaleler: Popüler Makaleler, ağınızda en çok paylaşılan makalelere bir kısayol sağlar. Bu özellik, takip ettiğiniz kişilerin ve onların takip ettiği kişilerin gönderdiği makalelerden en çok paylaşılanları otomatik olarak listeler. 

Okuyucu: Okuyucu, uzun Tweet dizilerini daha güzel okuma deneyimine dönüştürür. 

Tweeti Geri Al: Tweet Geri Alma özelliği sayesinde bir Tweeti gönderdikten sonra Twitter'da henüz başkaları tarafından görülmeden geri çekme seçeneğine sahip olursunuz. 

Editör: Harun Reşit Akçay