Olay, Mamak ilçesinde meydana geldi. Dün yaşanan yoğun sağanak yağış nedeniyle çöken istinat duvarı, Rıza Demirdizen ve Aysel Demirdizen çiftinin yaşadığı apartman dairesinin üzerine düştü. Duvarın çökmesiyle birlikte dairenin duvarı da yıkıldı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri, enkazı kaldırdı. Olayın şokunu yaşayan Demirdizen çifti, hala olayın etkisinde olduklarını belirtti.

Ev sahibi Rıza Demirdizen, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Yağmur yağarken balkonda oturuyorduk ve yan taraftaki istinat duvarı aniden çöktü. Duvar pencereyi ve evimizin duvarını yıktı. Panikle aşağıya kaçtık. Sonra belediye ekipleri geldi, incelemelerde bulundular. Gürültü çok büyük ve deprem gibi hissettik. Bina da sarsıldı. Korkuyla evden çıktık. Belediye, zararımızın karşılanacağını söyledi."

(İHA)

istinat duvarı yaşlı çiftin evini yerle bir etti (3)istinat duvarı yaşlı çiftin evini yerle bir etti (4)istinat duvarı yaşlı çiftin evini yerle bir etti (1)istinat duvarı yaşlı çiftin evini yerle bir etti (2)

Editör: Alp Kılıç