Başta sosyal medya mecralarında olmak neredeyse tüm basın yayın organlarında  CHP`li yerel yönetimlerin hizmetteki eksikliklerinden, başarısızlıklarından söz ederken mutlaka belgelendirdiler. Belgelenmesine veya ispatlanmasına gerek olamayan başarısızlıkları da vatandaşlar bizzat mağduriyetleriyle yaşadılar, yaşıyorlar. Bu başarısızlıklar eski dönem Türkiye`sinde utandırırdı, halkın önüne kolayca çıkamaz hale getirirdi. Ama günümüz Türkiye`sinde vurdumduymaz, umursamaz yada bahane üreten bir yönetim tavrı sergileniyor. Sorsanız bahaneleri çok. Bu bahaneleri kullanarak siyasi pirim peşinde koşarken bir yandan ya hep Engellendik` lerini feryat ediyorlar ya da projelerinin onaylanmadığını veya istenen borçlanmaya onay verilmediğini söylüyorlar. Aynı yönetimler bir önceki dönemin yürüyen projelerini kendileri yapıyormuş havasıyla sahiplenip billboardlara çıkıp bu hizmetlerle ilgili açılış törenleri düzenliyorlar. Resmi kurum web sayfalarında da eski dönemde açılış- törenlerle ilgili ne var ne yok siliyorlar. Geçmiş temizleyerek gelecek inşa etmeye çalışıyorlar.

Merak ediyorum CHP`li yerel yönetimler AK Parti döneminde yapılmayan hangi hizmet yada faaliyeti yerine getiriyor? 

Örneğin İstanbul Belediye Başkanı. AK Parti döneminde yapılmayan ancak 4 cü yılına gireceği kendi döneminde ne yaptı? 

Söyleyelim:

Karda kışta balığa takıldı.

Yağmurda selde gezmeye gitti.

Afetlerde tatilin tadını çıkardı.

Tatilin kendine yakıştığını açıkladı.

Verdiğimiz hizmetle artık su basmaz dediği Ü sküdar`ı sular altında kaldı.

Toplu ulaşımla ulaşım sorununu çözeceğiz dedi aldığı yeni otobüsler bile yollarda kaldı.

Suya, İETT`ye, raylı sistem Metro-Tramvaya, Şehir Hatları`na kısaca toplu ulaşıma zam yapmayacağız dedi. Yapmadığı zam kalmadı.

Öğrenciye bedava yolculuk dedi, zam üstüne zam yaptı. Meclis kararı ile iptal edilen zammı uygulamaya koymamak için kararı imzalamadı. İmzalamamakta da ısrar ederek uygulamaya konmasını engelliyor.

Geçmiş dönemde hizmete açılmış yerlere tekrar açılış törenleri düzenleyerek kendi yapmış gibi algı oluşturdu.

Devam eden projeleri durdurdu. Durdururken de Dünya`da ilk kez düzenlenen bir törene imza attı: Temel Atmama Töreni .( Hatırlarsanız atık tesis projesini iptal etmek için tören düzenlemişti)

Bu böyle devam eder.

Bir bilen varsa söylesin bilelim, öğrenelim;

CHP`li belediyeler AK Parti`li belediyelerin yapmadığı ne yaptı?