Yayıncı kuruluşun geciktirdiği ödemeler Kulüpler Birliği`nin tek gündem maddesi olarak yoğun bir şekilde konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Başkan Fikret Orman 'Sezon başında avans ödemesi yapılıyor. Sözleşmeye göre onun yapılması lazımdı. 15 günlük bir süreci vardı, o da doldu yapılmadı. Onun üzerinden de 10 gün geçti. Biz de yayıncı kuruluşun sözleşmede geçerli olan bütün gerekliliklerini yerine getirmelerini bekliyoruz, bundan sonra yayıncı kuruluşun yasal muatabı Türkiye Futbol Federasyonu`dur' dedi.
Rizespor, 10 bin kombine satar mı?
Destek olmak için Rize Valisi Kemal Çeber, Çaykur Rizespor un Çaykur Didi Stadı nda bulunan Atmaca store mağazasına giderek kombine bileti satın aldı. En iyi oyuncularından Vedat Muriç`i Fenerbahçe`ye kaptıran Rizespor, 10 bin kombine satmak için Vedat Muriçayırında bir forvet trasfer etmesi şart.
Konoplyanka Fener`e doğru
Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Kanarya transfere doymuyor. Son olarak Garry Rodrigues`i 2 yıllığına Al-Ittihad dan kiralayan Fenerbahçe gözünü başka bir yıldıza dikti. Sarı Lacivertlilerin, bir süredir almaya uğraştığı Konoplyanka ile her konuda anlaştığı Alman Bild Gazetesi tarafından duyuruldu. Gazeteye göre F.Bahçe, 6 milyon Euro bonservis ücreti isteyen Schalke ile sıkı bir pazarlık sürdürüyor.